Προβάδισμα του «όχι» δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/5probadisma-tou-oxi-deixnoun-oi-dimoskopiseis.html
Μικρό προβάδισμα του «όχι» δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και εκτιμήσεις που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης.
Το Mega μετέδωσε δημοσκόπηση της GPO, η οποία διενεργήθηκε το Σάββατο και σήμερα Κυριακή σε δείγμα 2000 ατόμων και δίνει ποσοστό 51,5% στο «όχι» και 48,5% στο «ναι». Το «ναι» κυμαίνεται από 46,5% έως 50,5% και το «όχι» από 49,5% έως 53,5%.
Σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση της MRB για το Star, το «ναι» συγκεντρώνει από 46% έως 51% και το «όχι» από 49% έως 54%. Στο 8% ήταν το ποστοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου. 
Η πρώτη εκτίμηση της Marc για λογαριασμό του Alpha δίνει στο «ναι» ποσοστό 45,5 - 50,5%, και στο «όχι» ποσοστό μεταξύ 49,5% - 54,5%. Η εταιρεία εκτιμά ότι το προβάδισμα του «όχι» είναι σαφές. Η μεσοσταθμική εκτίμηση είναι 52% για το «όχι» και 48% για το «ναι».
Η εκτίμηση του αποτελέσματος βασίζεται σε στοιχεία δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν όλη την εβδομάδα, αλλά και σε μία πειραματική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το πρωί. 
Βάσει σημερινής δημοσκόπησης της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1 το «όχι» συγκεντρώνει ποσοσό 49% και το «ναι» 46%. Η ίδια εταιρεία δημοσιοποίησε και την εκτίμησή της για το τελικό αποτέλεσμα που είναι η εξής: «όχι» 52% - 54%, «ναι» 46% - 50%. 
Στο ερώτημα «τι νομίζετε ότι θα επικρατήσει», το 51% απάντησε το «όχι» με 51%, το 37% απάντησε το «ναι» και το 12% απάντησε δεν ξέρω/δεν απαντώ. 


http://www.naftemporiki.gr/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services