-->

Έρχεται μίνι καύσωνας - Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/40-kair.html
Αθήνα 
Μίνι καύσωνας αναμένεται αύριο, Τρίτη, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει τους 39 και πιθανότητα και τους 40 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά της δυτικής Ελλάδας. Μικρή ανάσα δροσιάς την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή αναμένεται και πάλι μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

    Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά την ημέρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

    Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, όπου ο υδράργυρος θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 και πιθανώς τους 40 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

    Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία από την Τετάρτη, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

    Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη, ενώ Παρασκευή και Σάββατο αναμένεται και πάλι μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση στα δυτικά 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4-6 μποφόρ.

    http://www.tovima.gr/

    Συνολικές προβολές σελίδας

     
    Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

    3