-->

ΑΥΤΑ είναι τα κόλπα που θα κάνουν το μαύρισμα… παιχνιδάκι

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/31-aftaeinaitakolpapouthakanountomavrismapaichnidaki.html
Όλες θέλουμε να αποκτήσουμε γρήγορα μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς κόπο… Άλλωστε ένα καλό μαύρισμα σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη και σε αναδεικνύει εύκολα στην πρωταγωνίστρια του καλοκαιριού.
Για αυτό το star.gr σου έχει 5 tips ώστε το μαύρισμα σου να γίνει παιχνιδάκι.
1. Αντηλιακό
Ξέρω ότι νομίζεις πως με αυτόν τον τρόπο θα αργήσεις να μαυρίσεις αλλά αν δεν βάλεις αντηλιακό το μόνο που θα πετύχεις είναι να… καείς! Οπότε πριν την έκθεση σου στον ήλιο βάλε αντηλιακό και με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις το μαύρισμα σου να κρατήσει περισσότερο.
2. Συχνή απολέπιση
Κάνε συχνή απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα, που καθυστερούν, το μαύρισμά σου! Αν δεν κάνεις scrub, θα αρχίσεις να παρατηρείς διχρωμίες, στο δέρμα σου. Καθάρισε καλά, πρόσωπο, σώμα, χέρια, για το τέλειο μαύρισμα!
3. Ενυδάτωση πριν και μετά
Κάθε βράδυ, πριν τηνηλιοθεραπεία, βάλε μια πλούσια ενυδατική! Επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα. Μετά την ηλιοθεραπεία, αφού πλυθείς καλά, τοποθέτησε ένα after sun ή κάποια κρέμα με βάση την aloe vera. Φυσικά, μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά!
4. Άλλαζε συχνά πλευρό
Όταν ξαπλώνεις ανάσκελα, γύρνα και τα χέρια σου, αντίστοιχα. Το ίδιο θα κάνεις και όταν είσαι μπρούμυτα. Άλλαζε πλευρές κάθε 15-30 λεπτά!
5. Κάνε ντους
Μετά την έκθεσή σου στον ήλιο, κάτσε, κάτω, από το νερό. Με αυτό τον τρόπο, θα απομακρύνεις σκόνη, άμμο, απομεινάρια αντηλιακού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει μεταξένια. Βάλε, οπωσδήποτε, μια δροσιστική κρεμούλα και είσαι έτοιμη.

star.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3