-->

Με ομιλία Τσίπρα ανοίγει η αυλαία της κρίσιμης ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/30-tsipras-suriza.html
Με ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να ξεκινήσουν από στιγμή σε στιγμή οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Σινέ Κεραμεικός (Κεραμεικού 61).
Η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί.

Χθες, ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» εξέφρασε την πεποίθησή του ότι εάν η κυβέρνηση δεν έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.
«Θα ήμουν ο τελευταίος που θα είχα λόγο να θέλω εκλογές αν είχαμε εξασφαλισμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία σε ένα σχέδιο. Αν δεν έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα αναγκαστούμε να πάμε σε εκλογές. Αυτό έχει να κάνει και με τις αποφάσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέλη του κόμματος πρέπει να δώσουν απαντήσεις με δημοκρατικό και συντεταγμένο τρόπο και όχι με διαδικασία "άρπα-κόλλα". Να πάμε σύντομα σε έκτακτο συνέδριο, αρχές Σεπτέμβρη» σχολίασε ο Αλ. Τσίπρας.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας προτείνει την σύγκληση έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σεπτέμβριο, ενώ στον αντίποδα η Αριστερή Πλατφόρμα, πρότεινε την σύγκληση διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.

Η διαφορά μεταξύ εκτάκτου και διαρκούς Συνεδρίου συνίσταται στο ότι για το έκτακτο Συνέδριο εκλέγονται νέοι αντιπρόσωποι από τις Οργανώσεις Μελών του κόμματος, ενώ στο διαρκές μετέχουν οι σύνεδροι που είχαν εκλεγεί για το τακτικό Συνέδριο.

Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, κατέθεσε εναλλακτικά και την πρόταση για διεξαγωγή εσωκομματικού δημοψηφίσματος, πιθανόν το Σαββατοκύριακο.

Έτσι η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ καλείται σήμερα να λάβει αποφάσεις για την σύγκληση Συνεδρίου είτε έκτακτου, είτε διαρκούς, ενώ αν προκριθεί η λύση του δημοψηφίσματος θα καθορίσει τα ερωτήματά του.

http://www.ethnos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3