-->

Κοντά στη λύση του μυστηρίου - «Σχεδόν βέβαιο» ότι το Boeing είναι της Malaysia

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/30-malesian-.html
Στη λύση του -εκτός απροόπτου- φαίνεται πως πλησιάζει το πρωτοφανές μυστήριο με την εξαφάνιση του Boeing Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines μετά από σχεδόν 17 μήνες, μετά την εύρεση ενός υπολείμματος από τμήμα αεροπλάνου που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν, που ανήκει στη Γαλλία, και βρίσκεται ανατολικά της Αφρικής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας δήλωσε σήμερα ότι είναι «σχεδόν βέβαιο» πως τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο νησί Ρεϊνιόν, στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, κοντά στο νησί της Μαδαγασκάρης, ανήκουν στο Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines.

«Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κομμάτι του πτερυγίου προέρχεται από αεροπλάνο Μπόινγκ 777. Ο επικεφαλής των ερευνών μας μού το είπε», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Αμπντούλ Αζίζ Καπράουι.
Νωρίτερα, ένας αμερικανός αξιωματούχος είχε δηλώσει στο Associated Press ότι ειδικοί της ασφάλειας πτήσεων ήταν «αρκετά σίγουροι» ότι το κομμάτι είναι από το ίδιο μοντέλο όπως αυτό της πτήσης MH370, και ότι αποτελούσε ακριανό τμήμα του φτερού ενός Μπόινγκ 777. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, είπε το Ρόιτερς, το κομμάτι φαίνεται να είναι περίπου 2-2.5 μέτρα σε μήκος.
Κοντά στη λύση του μυστηρίου - «Σχεδόν βέβαιο» ότι το Boeing είναι της Malaysia

Το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση MH370 εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος τον Μάρτιο του 2014 με 239 επιβάτες και προσωπικό ενώ πετούσε από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο. Η εξαφάνισή του αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας της αεροπορίας. Οι περισσότεροι επιβαίνοντες ήταν Κινέζοι υπήκοοι.

Από τότε, οι προσπάθειες ανεύρεσης του σκάφους έχουν επικεντρωθεί σ' ένα ευρύ τμήμα του νότιου Ινδικού Ωκεανού, κοντά στην Αυστραλία.

Τι λένε οι εμπλεκόμενες εταιρείες και χώρες 
Η Μαλαισία ανακοίνωσε ότι είχε στείλει μια ομάδα στο νησί για να επιβεβαιώσει αν το κομμάτι ήταν τμήμα της πτήσης MH370 ή όχι, ενώ η Μπόϊνγκ αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις.

H Malaysia Airlines από τη μεριά της χαρακτήρισε σήμερα "πρόωρες" τις εικασίες ότι τα συντρίμμια προέρχονται από το Μπόινγκ της.

Την ίδια ώρα η Κίνα ανακοίνωσε ότι «προσπαθεί να επιβεβαιώσει την κατάσταση με τις εμπλεκόμενες χώρες». Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Χονγκ Λέι δήλωσε ότι η κινεζική κυβέρνηση «παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις».

http://www.ethnos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3