-->

Οι εκλογές κλείδωσαν για 8 Νοεμβρίου

Εναν πολιτικό μαραθώνιο ξεκινά ο πρωθυπουργός προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία με τους εταίρους μέσα στον Αύγουστο, με φόντο τις κάλπες στις αρχές Νοεμβρίου. Την ίδια ώρα εμφανίζεται αποφασισμένος για ρήξη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με την αποπομπή από την ΚΟ όσων καταψηφίσουν και στη συνέχεια τη διεξαγωγή συνεδρίου.
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/26-EKLOGES.html
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκαθαρίσει στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αιφνιδιαστικές εκλογικές κινήσεις, ούτε να αφήσει τη χώρα στον αέρα και να εγκλωβιστεί σε ένα εσωκομματικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Εναν πρωτόγνωρο πολιτικό «μαραθώνιο» μέσα στον «καυτό» Αύγουστο προκειμένου να «σφραγίσει» τη συμφωνία με τους εταίρους στις 18 και να κλειδώσει τις πρόωρες κάλπες για τις 8 Νοέμβρη ώστε να επιχειρήσει το νέο ξεκίνημα στην πλέον δύσβατη περίοδο, ξεκινά αυτές τις ώρες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ουδείς συνεργάτης του αλλά ούτε και ο ίδιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι έχει μπροστά του έναν «οδικό χάρτη» ο οποίος θα ισχύσει χωρίς την παραμικρή αλλαγή για ένα τρίμηνο, ωστόσο ο κ. Τσίπρας, που έχει στα χέρια του όλο το «παζλ» και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εταίρους, εμφανίζεται αποφασισμένος να «κουμπώσει» τους επιμέρους στόχους με τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους της Κυριακής
http://www.ethnos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3