-->

Αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία με τους εταίρους ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι τις 20 Αυγούστου

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/22-tsipraS.html
Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με  την πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών  Λούκας Κατσέλη και εκπροσώπους των ελληνικών τραπεζών, μεταξύ των οποίων παρευβρίσκονταν οι κκ Ράπανος, Θωμόπουλος και Καραμούζης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που άπτονται των τραπεζών και της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, κάτω από τις συνθήκες των capital controls.

Η εντύπωση που υπάρχει στους τραπεζικούς κύκλους μετά τη συνάντηση είναι ότι ο Πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία με τους ευρωπαίους ανάμεσα στις 15 και στις 20 Αυγούστου.

Αλλες πληροφορίες από τη συνάντηση αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με εντατικούς ρυθμούς υπό την εποπτεία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι συζητήσεις γίνονται πλέον πάνω σε συγκεκριμένα κείμενα, με συγκεκριμένα στοιχεία από τις διάφορες υπηρεσίες των υπουργείων και έχουν συνταχθεί και τα προσχέδια της συμφωνίας.

http://www.tovima.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3