-->

Κυβέρνηση: Πιθανώς αναπόφευκτο το διαζύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι αναπόφευκτο το διαζύγιο στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/22-GEROBASILI.html 
"Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, δυο διαφορετικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες όμως δεν είναι καινούργιο, ήταν από πάντα, δημιουργείται ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο θέμα, επομένως μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως προβλέπεται και όπως αρμόζει και στον ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί η διαδικασία προκειμένου να συζητηθούν όλα αυτά τα ζητήματα σε μια συλλογική διαδικασία", σημείωσε η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στον Alpha fm .
Παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι "πιθανόν" το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο "αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσω".
"Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα με ένα σκέτο όχι χωρίς να αντιπροτείνεται μια πρόταση που να είναι εφικτή και υλοποιήσιμη" προφανώς "δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό", συμπλήρωσε.
Για την αποψινή ψηφοφορία η κα Γεροβασίλη δεν απέκλεισε να είναι μεγαλύτερη η στήριξη στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως "τα πράγματα είναι καλύτερα από την προηγούμενη".
Ερωτηθείσα για την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι δεν είμαι εκείνη που θα κάνει συστάσεις για το ποιος θα αναλάβει πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας ότι πρέπει το θέμα να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και συζήτηση.
«Ο Τσίπρας δεν είχει εναλλακτικό σχέδιο»
Ευθύνες στον πρωθυπουργό ότι δεν διέθετε «ένα εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στην απόλυτη άρνηση των δανειστών» όπως π.χ. την εθνικοποίηση των τραπεζών ή τη στάση πληρωμών, επιρρίπτει η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της, iskra.gr, ενώ παράλληλα εκφράζεται η ελπίδα «να διαψευστούν τα περί εκκαθαρίσεων».
«Πότε ανακάλυψε αλήθεια ο πρωθυπουργός ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση; Αν το ήξερε από την αρχή, γιατί δεν υπέγραφε μια πολύ ελαφρότερη συμφωνία το Φλεβάρη; Για ποιο λόγο μιλούσε μέχρι χθες για ακύρωση των Μνημονίων; Γιατί πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα;» συνεχίζει το άρθρο και προσθέτει:
«Κι αν διακηρύσσει τώρα σε όλο τον κόσμο ότι δεν έχει καμία εναλλακτική λύση, τί σόι διαπραγμάτευση εννοεί να κάνει με την τρόικα για το τρίτο Μνημόνιο;».


www.ethnos.g

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3