-->

Νότιος Αφρική: Καρχαρίας επιτέθηκε σε σέρφερ μπροστά στις κάμερες (video)

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/20videoserfer-karxarias.html
Ο αυστραλός σέρφερ Μικ Φάνινγκ, τρεις φορές πρωταθλητής κόσμου, γλίτωσε χωρίς τραύματα έπειτα από επίθεση καρχαρία στη διάρκεια αθλητικής διοργάνωσης στη Νότια Αφρική, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά στην τηλεόραση.

«Καθόμουν πάνω στη σανίδα και αισθάνθηκα κάτι να σφηνώνεται στο σχοινί που συνδέει το πόδι μου με τη σανίδα» είπε ο σέρφερ μετά την επίθεση.

«Αρχισα να κλωτσάω και να φωνάζω, προσπαθώντας να τον απομακρύνω. Είδα μόνο ένα πτερύγιο. Δεν είδα τα δόντια του. Περίμενα ότι θα έρθει να με δαγκώσει όταν κολυμπούσα. Τον χτύπησα στη ράχη του», αφηγήθηκε.

Ο Φάνινγκ, 34 ετών, συμμετείχε στον τελικό της διοργάνωσης στο Τζέφρις Μπέι, στην ακτή του ανατολικού Ακρωτηρίου, κοντά στο Πορτ Ελίζαμπεθ.

Στο βίντεο ο Φάνινγκ φαίνεται καθισμένος πάνω στη σανίδα του ενώ ένα πτερύγιο τον πλησιάζει από πίσω. Ο σέρφερ προσπαθεί να κρατηθεί, όμως ο καρχαρίας καταφέρνει να τον ρίξει μέσα στο νερό.

Ενας άνδρας της ασφάλειας της διοργάνωσης έσπευσε με τζετ σκι να τον βοηθήσει, όπως και ο συμπατριώτης και συναθλητής του Τζούλιαν Ουίλσον. Ο Φάνινγκ δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κοντά στους σέρφερ εθεάθη και δεύτερος καρχαρίας.

Το J-Bay Open, μια από τις διοργανώσεις του παγκόσμιου πρωταθλήματος σερφ, ματαιώθηκε μετά την επίθεση του καρχαρία.



http://www.tanea.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3