-->

Σέξι και υπερήφανοι: Ακρωτηριασμένοι βετεράνοι πολέμου ποζάρουν γυμνοί [εικόνες]

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/18sexi-kai-yperifano.html
Δύναμη αλλά και σεξουαλική ένταση ακτινοβολούν οι φωτογραφίες των ακρωτηριασμένων βετεράνων που ποζάρουν με αυτοπεποίθηση δείχνοντας τα τραύματα τους και τα σημάδια του πολέμου στον φακό του Michael Stokes.

Ο φωτογράφος καλών τεχνών και υψηλών ιδανικών από την Καλιφόρνια προσεγγίζει τις φωτογραφίες βετεράνων πολέμου με έναν τρόπο διαφορετικό.
Ο  Stokes απαθανατίζει τα σώματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων που γεμάτοι με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια παρουσιάζουν τα ακρωτηριασμένα αλλά και τα πρόσθετα μέλη τους.
To project ξεκίνησε με τον Alex Minsky, Αμερικανό πεζοναύτη, που έχασε το πόδι του από έκρηξη  βόμβας στο Αφγανιστάν το 2009.
Η συμπεριφορά και το πνεύμα του Minsky, η διάθεση για ζωή και για χαμόγελο, δεν είχε καμία σχέση με τον τρόπο που άλλοι βετεράνοι αντιμετώπιζαν την κατάστασή τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Stokes ξεκίνησε να γράφει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Always Loyal»- Πάντα πιστός!
«Κάποιοι άνθρωποι θα μου πουν ότι αυτό βοηθάει πολύ στην αυτοεκτίμηση των συμμετεχόντων ή ότι τους κάνω να αισθάνονται και πάλι άντρες. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν σε εμένα πολύ συνειδητοποιημένοι και υγιείς έτοιμοι να συνεχίσουν την ζωή και τα όνειρά τους. Δεν τους επιστρέφω την αυτοπεποίθησή τους. Την έχουν ήδη».

Πηγή:   iefimerida.gr  

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3