Σέξι και υπερήφανοι: Ακρωτηριασμένοι βετεράνοι πολέμου ποζάρουν γυμνοί [εικόνες]

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/18sexi-kai-yperifano.html
Δύναμη αλλά και σεξουαλική ένταση ακτινοβολούν οι φωτογραφίες των ακρωτηριασμένων βετεράνων που ποζάρουν με αυτοπεποίθηση δείχνοντας τα τραύματα τους και τα σημάδια του πολέμου στον φακό του Michael Stokes.

Ο φωτογράφος καλών τεχνών και υψηλών ιδανικών από την Καλιφόρνια προσεγγίζει τις φωτογραφίες βετεράνων πολέμου με έναν τρόπο διαφορετικό.
Ο  Stokes απαθανατίζει τα σώματα και τα πρόσωπα των ανθρώπων που γεμάτοι με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια παρουσιάζουν τα ακρωτηριασμένα αλλά και τα πρόσθετα μέλη τους.
To project ξεκίνησε με τον Alex Minsky, Αμερικανό πεζοναύτη, που έχασε το πόδι του από έκρηξη  βόμβας στο Αφγανιστάν το 2009.
Η συμπεριφορά και το πνεύμα του Minsky, η διάθεση για ζωή και για χαμόγελο, δεν είχε καμία σχέση με τον τρόπο που άλλοι βετεράνοι αντιμετώπιζαν την κατάστασή τους. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Stokes ξεκίνησε να γράφει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Always Loyal»- Πάντα πιστός!
«Κάποιοι άνθρωποι θα μου πουν ότι αυτό βοηθάει πολύ στην αυτοεκτίμηση των συμμετεχόντων ή ότι τους κάνω να αισθάνονται και πάλι άντρες. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν σε εμένα πολύ συνειδητοποιημένοι και υγιείς έτοιμοι να συνεχίσουν την ζωή και τα όνειρά τους. Δεν τους επιστρέφω την αυτοπεποίθησή τους. Την έχουν ήδη».

Πηγή:   iefimerida.gr  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services