Πιθανή επαναλειτουργία του ΧΑΑ την Παρασκευή

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/14xrimatistiria.html
Η άρση της τραπεζικής αργίας θα κρίνει το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 
Μετά τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων παράγοντες της κεφαλαιαγοράς δεν αποκλείουν το ΧΑΑ να ανοίξει ακόμη και την Παρασκευή.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα αποφασίσει σχετικώς από την στιγμή που θα καταστεί ευκρινές το σε ποιο βαθμό θα διευρυνθούν οι λειτουργίες των ελληνικών τραπεζών.
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο Αθηνών, οι τράπεζες και ο ΣΜΕΧΑ έχουν ήδη εκκινήσει συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλιστεί αφενός η διαδικασία της εκκαθαρίσεως και διακανονισμού των συναλλαγών και αφ ετέρου η διενέργεια συναλλαγών υπό καθεστώς κεφαλαιακών περιορισμών (οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι εκκαθαριστές των χρηματιστηριακών συναλλαγών στην Ελλάδα).
Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύσκεψη που θα γίνει σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών για το είδος των τραπεζικών εργασιών που θα επιτρέπει η νέα Πράξις Νομοθετικού Περιεχομένου, αναμένεται να αποσαφηνισθεί και το εάν θα υπάρξουν κάποιου είδους περιορισμοί στην διαπραγμάτευση των μετοχών.


http://www.tovima.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services