-->

Νέα βόμβα Βαρουφάκη: Μετά το δημοψήφισμα μπήκα στο γραφείο του πρωθυπουργού και είδα τον Τσίπρα...

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/07/14-varoy.html


Νέες φωτιές άναψε στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Βαρουφάκης, καθώς με δηλώσεις του σε ξένα ΜΜΕ έκανε επίθεση στον πρωθυπουργό για τη σύναψη της επώδυνης συμφωνίας, κάνοντας λόγο για "πολιτική ταπείνωσης", ενώ άφησε να εννοηθεί πως στο Μαξίμου δεν χάρηκαν που βγήκε το "όχι" στο δημοψήφισμα!

Ο πρώην υπουργός οικονομικών ισχυρίστηκε επίσης ότι ο ..."πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι η συμφωνία που επετεύχθη στις Βρυξέλλες είναι μία νέα συνθήκη των Βερσαλλιών, που στοιχειώνει και πάλι την Ευρώπη. Γνωρίζει ότι είναι καταδικασμένος αν το κάνει και είναι καταδικασμένος αν δεν το κάνει".

Για το κλίμα μετά το δημοψήφισμα ανέφερε: "Μπήκα στο πρωθυπουργικό γραφείο περιχαρής. Πετούσα στα σύννεφα που έσπρωχναν οι άνεμοι του λαϊκού ενθουσιασμού από τη νίκη της ελληνικής δημοκρατίας στο δημοψήφισμα. Μόλις μπήκα στο γραφείο ένιωσα αμέσως μια αίσθηση παραίτησης, μια αρνητικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Ήρθα αντιμέτωπος με ένα ηττοπαθές κλίμα, το οποίο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με ό,τι συνέβαινε έξω. Εκείνη τη στιγμή αναγκάστηκα να πω στον πρωθυπουργό: αν θέλετε να αξιοποιήσετε την έξαψη της δημοκρατίας έξω από αυτό το κτίριο, μπορείτε να βασίζεστε πάνω μου. Αν όμως δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό το μεγαλειώδες ΟΧΙ σε μια μάλλον παράλογη πρόταση των Ευρωπαίων εταίρων μας τότε θα χαθώ μέσα στη νύχτα".

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού για την ώρα δεν έχουν σχολιαστεί από την κυβέρνηση, ωστόσο σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει κάποιο σχόλιο, καθώς ειδικά τα όσα είπε -κι αν ισχύουν βέβαια- για τη νύχτα του δημοψηφίσματος, είναι πολύ σοβαρά...

http://www.filathlos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3