-->

Δείτε το topless μοντέλο με τα τατουάζ που έγινε πριγκίπισσα της Σουηδίας

Η 30χρονη Sophia Hellqvist έγινε, μπροστά σε πλήθος βασιλιάδων, βασιλισσών και εκλεκτών καλεσμένων, η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας

Η 30χρονη Sophia Hellqvist έγινε, μπροστά σε πλήθος βασιλιάδων, βασιλισσών και εκλεκτών καλεσμένων, η νέα πριγκίπισσα της Σουηδίας


Η Hellqvist παντρεύτηκε τον επί πέντε χρόνια φίλο και μνηστήρα της Carl-Philip, Δούκα του Värmland και πρίγκιπα της Σουηδίας.

Ο γάμος έγινε στο παλάτι, στην Στοκχόλμη και η αλήθεια είναι ότι πέρασε από... 40 κύματα, εξαιτίας του παρελθόντος της 30χρονης που έκλεψε την καρδιά του 36χρονου πρίγκιπα.



Η Hellqvist γεννήθηκε στο Τάμπι, μία μικρή πόλη της Σουηδίας, έξω από την πρωτεύουσα Στοκχόλμη, όμως στα έξι της μετακόμισε στο Αλβντάλεν.

Έχει άλλες δύο αδελφές την Λίνα και την Σάρα. Στα 18, ανακοίνωσε στον Δανό πατέρα της και την Σουηδέζα μητέρα της ότι θέλει να σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, όπως και έγινε.



Μετά τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, η Hellqvist επέστρεψε στην Σουηδία, για να συνεχίσει τις σπουδές της σε σουηδικό πανεπιστήμιο, όπου για να καλύπτει τα προσωπικά της έξοδα, έπιασε δουλεια part time σαν σερβιτόρα και μοντέλο.

Στα 20 της έκανε την πρώτη γυμνόστηθη φωτογράφιση, για το περιοδικό Slitz, ενώ λόγω της δημοτικότητας της, εξελέγη το 2004 Miss Slitz.



Η Hellqvist εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show, Paradise Hotel, κάτι σαν το Big Brother αλλά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε κάποιον εξωτικό προορισμό, όπου οι παίκτες θα πρέπει να μοιράζονται τα δωμάτιά τους με κάποιον άγνωστο.

Εκεί η Hellqvist έγινε διάσημη για το φιλί στο στόμα με την 41 ετών Αμερικανίδα πορνοστάρ Jenna Jameson.



Όπως ήταν φυσικό, η βασίλισσα της Σουηδίας Σύλβια, έγινε έξαλλη μόλις έμαθε την σχέση του γιου της με την Hellqvist, την οποία θεωρεί ακατάλληλη για νύφη.

Η Sofia Hellqvist έχει τατουάζ σε αρκετά μέρη του σώματός της, ενώ γνώρισε τον... πρίγκιπα της σε κλαμπ της Στοκχόλμης.

Πάντως η 30χρονη αυτή την περίοδο σπουδάζει για να γίνει δασκάλα της yoga.

   



http://www.protothema.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3