-->

Συνελήφθη ειδικευόμενος γιατρός για «φακελάκι»

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/7-fakelaki.html
Συνελήφθη ειδικευόμενος γιατρός από το Κονγκό, ο οποίος εργαζόταν ως ειδικευόμενος χειρουργός σε Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό ο χειρουργός, 36 ετών,  απαίτησε συνολικά το ποσό των 300 ευρώ, ως αμοιβή για υπηρεσίες σε ασθενή, 87 ετών,στο πλαίσιο κατ’ οίκον επισκέψεων που πραγματοποίησε.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία της κόρης της, σύμφωνα με την οποία, την 31 Μαΐου είχε συνοδεύσει την ασθενή σε Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, την είχε εξετάσει ο ειδικευόμενος ιατρός, συστήνοντας της συντηρητική θεραπεία και της είχε προτείνει να την πραγματοποιήσει ο ίδιος με επισκέψεις στο σπίτι της.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός κατά τη δεύτερη επίσκεψη απαίτησε ως αμοιβή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ ανά επίσκεψη και ακολούθως, συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των 300 ευρώ, κατά την έκτη επίσκεψη. Σε προγραμματισμένη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου στο σπίτι της ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στον γιατρό, το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν στον 36χρονο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

http://www.kathimerini.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3