-->

Άδωνις προς Ζωή: Το «στα τέσσερα» δεν είναι σεξιστικό;

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/7-adwnis-kwnstantopylou.html


Αιχμές κατά της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Παρασκευή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπραγμάτευση άφησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στη φράση «στα τέσσερα» που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος και συνέκρινε την αντίδραση της κας Κωνσταντοπούλου με την αντίστοιχη σε δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η κυρία Κωνσταντοπούλου. Όταν ο κ. Σαμαράς είχε πει ”είμαι της αντρικής σχολής”, τον είχε διακόψει λέγοντάς του με ύφος ότι σεξιστικά σχόλια στη βουλή απαγορεύονται όσο προεδρεύει εκείνη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, διερωτώμενος γιατί δεν χαρακτήρισε σεξιστικό η πρόεδρος της Βουλής το σχόλιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

«Όταν ο κ. Καμμένος μου είπε ”στα τέσσερα εσείς”, που καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει, η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν πρόσεξε το σεξιστικό χαρακτηρισμό». Διέλαθε της προσοχής της σεβαστής και δικαίας προέδρου» σχολίασε δηκτικά.

«Αυτή η ευγενής φυσιογνωμία, η τυπολάτρης, που τηρεί ίσες αποστάσεις και ξέρει πράγματι να μην υπερβαίνει το ρόλο της προτίμησε να πει μία εξυπνάδα προς εμένα», πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «εκφράσεις χαμαιτυπείου από αρχηγό κόμματος».

http://lykavitos.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3