Σαρώνει στο Instagram η δασκάλα της Fat Yoga!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/5-instagram-fat-yoga.html
Η 27χρονη δασκάλα yoga Jessamyn Stanley έρχεται για να γκρεμίσει τα πρότυπα που η συγκεκριμένη μορφή άσκησης έχει επιβάλει, με τις υπερβολικά αδύνατες γυναικείες σιλουέτες.
Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως μια παχουλή γυναίκα και χρησιμοποιεί το Instagram για να μοιραστεί φωτογραφίες της, όπου απεικονίζεται να πραγματοποιεί δύσκολες ασκήσεις yoga, καταφέρνοντας να αποκτήσει περισσότερους από 40.000 followers.
Όπως η ίδια λέει, «Ζούμε σε μια κοινωνία όπου έχουμε εκπαιδευτεί έτσι ώστε να θεωρούμε πως το να είσαι υπέρβαρος είναι λάθος, και άρα οι άνθρωποι θα σε κοιτάνε άσχημα. Το μόνο που μπορείς να ελέγξεις σε αυτήν την κατάσταση είναι η δική σου αντίδραση απέναντι στη συμπεριφορά των άλλων».
Επιπλέον, μοιράζεται και ορισμένα μυστικά σχετικά με το πώς οι γυναίκες μπορούν να εξοικειωθούν με την εξάσκηση της yoga, αλλά επισημαίνει και το πόσο σημαντική είναι η σχέση υποστήριξης μεταξύ του καθηγητή και του μαθητή, καθώς τονίζει και ότι τα στούντιο που παραδίδουν μαθήματα yoga σε υπέρβαρους ανθρώπους δεν θα πρέπει να μένουν αποκλειστικά στην ήπια μορφή της εν λόγω άσκησης.


http://www.destora.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive