Ενταση στη δίκη Τσοχατζόπουλου - Ζήγρας: «Ομολόγησε να τελειώνουμε»

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/3-entash-sth-dikh-tsoxatzopoyloy-zhgras-omologhse-na-teleiwnoyme.html


Με την εξέταση του απόστρατου αξιωματικού Μανούσου Παραγιουδάκη συνεχίστηκε στο Πενταμελές Εφετείο Αθήνας η δίκη για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες.

Παρούσα στο δικαστήριο είναι και η Βίκυ Σταμάτη. Οπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, το δικαστήριο θα αποφασίσει σήμερα για το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλε ο Γ. Σαχπατζίδης, ο οποίος έχει καταδιακαστεί σε πρώτο βαθμό σε 13 χρόνια κάθειρξη.

Στο δικαστήριο σημειώθηκε ένταση με αφορμή την επίδικη σύμβαση για τα υποβρύχια. Την ώρα που ο κ. Παραγιουδάκης απαντούσε σε ερωτήσεις της υπεράσπισης του Ακη Τσοχατζόπουλου για το αν σήμερα η Ελλάδα έχει παραλάβει όλα τα υποβρύχια, συνήγοροι πολιτικής αγωγής (εκπροσωπούν το ελληνικό Δημόσιο) παρενέβησαν για να υποστηρίξουν ότι οι συμβάσεις Τσοχατζόπουλου είναι αυτές που έφεραν το αποτέλεσμα της μη παραλαβής των υποβρυχίων.

Τότε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, απευθυνόμενος προς συνηγόρους πολιτικής αγωγής, είπε: 

«Είστε συκοφάντες, ψεύτες, άσχετοι, είστε σε διατεταγμένοι υπηρεσία. Είναι προσβολή, δεν έχετε το δικαίωμα, είναι ύβρεις αυτά που λέτε, είναι συκοφαντίες και λάσπη».

Πολιτική Αγωγή: Σιγά μην είναι συκοφαντία και λάσπη η αλήθεια.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Πρακτοράκι, πράκτορες. Αυτά είναι χυδαίες και απαράδεκτες ύβρεις. 

Πολιτική Αγωγή: Εχουμε φάει τη ζωή μας με αυτές τις συμβάσεις.

Ακης Τσοχατζόπουλος: Να τελειώνει η υπόθεση, να πάμε στα δικαστήρια, θα σας κάνω αγωγή. Οι συμβάσεις ήταν άψογες, οι καλύτερες.

Νίκος Ζήγρας προς Ακη Τσοχατζόπουλο: Ομολόγησε να τελειώνουμε. 

Ακης Τσοχατζόπουλος: Κύριε, εσύ είσαι άρρωστος. 

Στ. Γκαρίπης (υπεράσπιση Ζήγρα): Εχετε δει ποτέ τον κ. Ζήγρα; Είχατε ακούσει ότι έκανε ποτέ κάποια προσπάθεια να αγοράσει κάποιο πρόγραμμα;

Μ. Παραγιουδάκης: Όχι, δεν τον γνωρίζω, δεν τον είδα ποτέ. Τον υπουργό μου ήξερα...

Στ. Γκαρίπης: Είδατε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα του κ. Τσοχατζόπουλου με τον κ. Σμπώκο; 

Μ. Παραγιουδάκης: Είναι δυνατόν να παρακολουθώ τον πολιτικό μου προϊστάμενο; αυτά είναι προοίμια χούντας... Αν είναι δυνατόν να τον παρακολουθώ. Αν όμως παρουσιαστεί κάτι και είναι ξεκάθαρα, τότε θα εμφανιστούμε και θα του το πούμε, αλλιώς θα παραιτηθούμε.

http://www.tanea.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services