ΝΔ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

ΝΔ: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής
Αθήνα
Για «κρυφή ατζέντα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εξυπηρετεί «το λόμπι της δραχμής», έκαναν λόγο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του άτυπου πολιτικού συμβούλιο του κόμματος, υπό τον Αντώνη Σαμαρά, το πρωί του Σαββάτου.

Επίσημες δηλώσεις δεν έγιναν μετά το τέλος της συνεδρίασης, όμως, όπως μετέδωσε το Mega, θέση των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι «αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα της κυβέρνησης», πως σκοπίμως καθυστέρησε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και πως το πραγματικό ερώτημα στο οποίο καλείται να ψηφίσει ο λαός είναι «ευρώ ή δραχμή».

Λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβούλιο της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς είχε υπογραμμίσει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «μοιραίο, αδύναμο και ανεύθυνο» και τον κατηγόρησε πως απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη, διχάζει τον Ελληνικό λαό και ρίχνει στις πλάτες του τις ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει ο ίδιος.

«Η ευρωπαϊκή ταυτότητα είναι κατάκτηση της Ελλάδας. Και η Νέα Δημοκρατία προφανώς τάσσεται με το μέτωπο της Δημοκρατίας και της Ευρώπης. Όχι υπέρ εκείνης ή της άλλης συμφωνίας. Αλλά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Γιατί κάθε άλλη θέση θα ήταν ολέθρια, κοινωνικά και εθνικά για την Πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για τα σχέδια του πρωθυπουργού από τον υπουργό των Εσωτερικών Ν.Βούτση την ώρα που το Υπουργικό Συμβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη και μιλώντας σε συνεργάτες του δεν έκρυβε την έντονη δυσφορία του για το γεγονός ότι στην κυβέρνηση παίζουν, όπως λένε στη ΝΔ, με το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Newsroom ΔΟΛ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services