-->

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής

 http://freshsnews.blogspot.gr/2015/06/25-xa.html
Με στόχευση στον ηγετικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν από το πρωί της Πέμπτης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι δικηγόροι των θυμάτων της οργάνωσης να δίνουν τη δική τους μάχη για να παρασταθούν ως πολιτική αγωγή σε βάρος όλων ανεξαιρέτως των κατηγορουμένων που κάθονται στο εδώλιο.

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής απαντώντας στην πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας Αδαμαντίας Οικονόμου που έχει προτείνει να υπάρξει παράσταση πολιτικής αγωγής μόνον κατά εκείνων των κατηγορουμένων που έχουν προσωπική εμπλοκή σε εγκληματικές ενέργειες μεταξύ άλλων επισήμαναν :

Οτι τα εγκλήματα της ΧΑ έγιναν στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης και χωρίς τη δομημένη οργάνωση του σκληρού πυρήνα της Χρυσής Αυγής δεν θα είχαν διαπραχθεί

«Όλα αυτά προκύπτουν, όπως τόνισαν από το παραπεμπτικό βούλευμα το οποίο έχει δομή και συνοχή και αφορά όλους του κατηγορουμένους. Οι κατηγορούμενοι προσπαθούν να τεμαχίσουν τη δίκη».

«Με ποια λογική τα θύματα, πρόσθεσαν οι συνήγοροι, δεν μπορούν να στραφούν σε βάρος της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, δηλαδή να έχουν ευθύνη τα χέρια και τα πόδια και όχι ο εγκέφαλος της Χρυσής Αυγής»;.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3