Ληστεία στο Σωτηρία: Πως έστησε ενέδρα η λησταρχίνα που το ‘σκασε με 125.000€

 

Η... "αμαζόνα" των ληστών του Διστόμου ή Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη; Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται από την αστυνομία και την αντιτρομοκρατική μετά τηληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία

Η ληστεία έχει έντονο... άρωμα τρομοκρατίας. Γιατί μπορεί η εκτίμηση των αρχών να είναι πως πίσω από τη ληστεία πιθανότατα βρίσκεται η γυναίκα που θεωρούνταν ύποπτη για συμμετοχή στη δράση των ληστών του Διστόμου (και στις ληστείες σε Τροιζηνία και Σπέτσες) αλλά δεν αποκλείεται ούτε το ενδεχόμενο να πρόκειται για την "επανεμφάνιση" της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα.



Το σχέδιο της ληστείας στο υποκατάστημα της τράπεζας που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία ήταν καλά δομημένο. Η γυναίκα, με περούκα και γυαλιά ηλίου για να μη διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της, είχε στήσει... ενέδρα στους υπαλλήλους της τράπεζας. 

 

Είχε από το πρωί στηθεί έξω από το υποκατάστημα και περίμενε να ανοίξει. Όταν στις 08:00 έφτασε ο υπάλληλος, τον ακινητοποίησε με το όπλο της και μπήκαν μαζί στην τράπεζα. Στη συνέχεια, ακινητοποίησε και τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος. "Καθίστε ήρεμα δεν θα σας πειράξω, θέλω μόνο τα χρήματα που είναι στο χρηματοκιβώτιο και στο ταμείο", τους είπε.

 

Ανενόχλητη πια, η λησταρχίνα πήρε περισσότερα από 120.000€ από το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας αλλά και από το ΑΤΜ. Με τα λεφτά στην... τσάντα της, βγήκε και μπήκε στο Nissan όπου την περίμενε ο συνεργός της. 
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους είχε κλαπεί την Τετάρτη από του Γκύζη. 



Για να καλύψουν τα ίχνη τους, οι δυο δράστες οδήγησαν το αυτοκίνητο πίσω από το νοσοκομείο, στην οδό Αργυροκάστρου. Εκεί, το περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά. 

Ο άλσος πίσω από το νοσοκομείο γειτονεύει με ένα γήπεδο τένις. Ο δάσκαλος που βρισκόταν εκεί, είδε τη φωτιά και ειδοποίησε την αστυνομία. 



Για την υπόθεση ενημερώνεται συνεχώς η Αντιτρομοκρατική. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ίσως πίσω από τη ληστεία να είναι η γυναίκα που καταζητείται ως συνεργός των ληστών του Διστόμου. 
Δεν αποκλείεται όμως ακόμη και το ενδεχόμενο να "επανεμφανίστηκε" η Πόλα Ρούπα. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ 

newsit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services