Αναρτήθηκαν στα Λύκεια οι βαθμοί των υποψηφίων (στατιστικά)

Αναρτήθηκαν στα Λύκεια της χώρας οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα).
 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/23-anartithikan-sta-lykeia-oi-vathmoi-ton-ypopsifion-statistika.htmlΟι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Η βαθμολογία των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα θα ανακοινωθεί αργότερα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία εξετάσεων. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται αύριο, με την εξέταση των γερμανικών και των ιταλικών, ενώ σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.
Από το υπουργείο υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ θα πρέπει μέχρι την προσεχή Παρασκευή να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.
Σημειώνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο ΕΔΩ.
Όσον αφορά τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης στα ΕΠΑΛ της χώρας.

Στατιστικά βαθμολογιών μαθημάτων:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive