-->

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιουνίου

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/20-zvdia.html
Δίδυμοι
Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο, περνά στον Καρκίνο, απ' όπου θα δώσει έμφαση για ένα μήνα στα οικονομικά, τα αποκτήματα, την ασφάλεια, την σταθερότητα, την αυτοεκτίμηση και τις αξίες σας. Το Σάββατο με τις θετικές όψεις της Σελήνης είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις, βόλτες, ταξιδάκια.
Καρκίνος
Στο ζώδιό σας εισέρχεται την Κυριακή ο Ήλιος με το θερινό ηλιοστάσιο, και ανοίγει έτσι ένας μήνας εξωστρεφής, δημιουργικός και δραστήριος, ενώ αυξάνει η ζωτικότητα, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σας – είστε στο κέντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Θετικές εξελίξεις το Σάββατο στα οικονομικά, αυξημένα έσοδα, ωραίες αγορές, αίσθημα ασφάλειας.
Λέων
Το Σάββατο η Σελήνη απ' το ζώδιό σας σχηματίζει τυχερές όψεις, που φέρνουν θετικές εξελίξεις, ενθουσιασμό, εκπλήξεις, χαρά, ζωτικότητα, λύσεις, επιτυχίες, ανοίγματα. Με το θερινό ηλιοστάσιο την Κυριακή και την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, ξεκινά ένας μήνας πιο εσωστρεφής, στον οποίο θα κλείσετε κύκλους, ενώ θα φωτίσει το υποσυνείδητό σας.
Παρθένος
Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο, ανοίγει έναν μήνα όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους και τις παρέες σας, αλλά και σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συμμετοχή σε συλλόγους και κόμματα. Κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ενασχόληση με το ίντερνετ, πιο φανερή η παρουσία σας στα social media.
Ζυγός
Θα “φωτίσει” τον επαγγελματικό σας τομέα η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου απ' την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας όπου θα φανείτε πιο πολύ επαγγελματικά και κοινωνικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας στο διάστημα αυτό. Ευχάριστο και τυχερό το Σάββατο, φέρνει ενθουσιασμό, εκπλήξεις, ωραίες συναντήσεις και κοινωνικότητα.
Σκορπιός
Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο, ανοίγει έναν πιο αισιόδοξο μήνα, στον οποίο η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σας αυξάνουν, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για ταξίδια και περιπέτειες. Ενασχόληση με σπουδές, συγγραφή, διδασκαλία, νομικές υποθέσεις. Τυχερό το Σάββατο για τα επαγγελματικά και την κοινωνική σας ανάδειξη.
Τοξότης
Οι θετικές όψεις της Σελήνης το Σάββατο φέρνουν τύχη κι ευχάριστα γεγονότα, εκπλήξεις ερωτικές και ωραίες ταξιδιωτικές περιπέτειες. Την Κυριακή αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος με το θερινό ηλιοστάσιο, και θ' ανοίξει έναν μήνα στον οποίο θα “φωτιστεί” περισσότερο το υποσυνείδητό σας, τα κίνητρα και τα κρυμμένα σημεία σας – εποχή για ψυχανάλυση κι έρευνα.
Αιγόκερως
Σε έναν κοινωνικό μήνα σάς βάζει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου με το θερινό ηλιοστάσιο, ο οποίος για τις επόμενες εβδομάδες θα “φωτίσει” τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι, θα είναι μια περίοδος με γνωριμίες, συναντήσεις και νέες σχέσεις ή συνεργασίες. Θα σας απασχολήσει πιο πολύ το πvς να κρατάτε καλές ισορροπίες στις σχέσεις.
Υδροχόος
Εύνοια στις σχέσεις και τις συνεργασίες φέρνουν οι θετικές όψεις της Σελήνης το Σάββατο, κι έτσι αναμένονται θετικές εξελίξεις κι ενθουσιώδεις γνωριμίες. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο την Κυριακή με το θερινό ηλιοστάσιο και για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον οίκο της εργασίας και υγείας, ενώ θ' ασχοληθείτε περισσότερο με την τάξη, το νοικοκυριό και τα κατοικίδια.
Ιχθύες
Ανοίγει ένας ερωτικός, δημιουργικός, εξωστρεφής και χαρούμενος μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου με το θερινό ηλιοστάσιο, κι έτσι μπαίνετε πλέον σε πλήρως καλοκαιρινό mood. Φλερτ, διασκέδαση, παιχνίδι, σπορ, ανεμελιά. Το Σάββατο είναι πιθανές θετικές εξελίξεις σε υγεία κι εργασία με τις ευεργετικές όψεις της Σελήνης – πιθανά και απρόσμενα έσοδα.
Κριός
Τυχερό κι ερωτικό το Σάββατο, θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, παιχνίδι, δημιουργία και χαρά, ενώ είναι πιθανές ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις κι εξελίξεις. Με το θερινό ηλιοστάσιο και την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου την Κυριακή, ξεκινά ένας μήνας με έμφαση σε οικογένεια, σπίτι, ακίνητα, αλλά και στο παρελθόν – αυξημένη νοσταλγικότητα.
Ταύρος
Το Σάββατο οι θετικές όψεις της Σελήνης ενδέχεται να φέρουν κάποιες καλές εξελίξεις, κυρίως σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, ενώ “ανοίγουν” την ψυχολογία σας. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο με το θερινό ηλιοστάσιο την Κυριακή, κι έτσι ανοίγει ένας μήνας όπου η εστίαση της προσοχής σας θα είναι στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξιδάκια και την μάθηση.


http://www.thebest.gr/ 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3