-->

BLOOMBERG ΓΙΑ BREXIT: Το φθινόπωρο του 2016 το δημοψήφισμα

Αν και ο Κάμερον ζήτησε να σταματήσει κάθε συζήτηση περί εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ
http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/20-bloomberg-brexit-2016.html  Το φθινόπωρο του 2016 τοποθετούν χρονικά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ πηγές που έχουν γνώση των διαβουλεύσεων στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το Bloomberg, βρετανοί αξιωματούχοι έχουν ενημερώσει ξένους ομολόγους τους, αλλά και εκπροσώπους του οικονομικού και βιομηχανικού τομέα ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στο δημοψήφισμα μετά το καλοκαίρι του 2016. Μία από τις πηγές που επικαλείται το Bloomberg αναφέρει ως πιθανό μήνα τον Οκτώβριο του 2016.
«Ο χρόνος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος θα εξαρτηθεί από την πορεία της επαναδιαπραγμάτευσης» της σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων η εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού, Έλεν Μπάουερ.
Το δημοσίευμα του Bloomberg έρχεται λίγες ημέρες μετά τη διαβεβαίωση που παρείχε ο Ντ.Κάμερον στους ευρωσκεπτικιστές βουλευτές του κόμματος του ότι δεν θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα στις 5 Μαΐου 2016, δηλαδή την ημέρα διεξαγωγής των τοπικών εκλογών σε Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία.


https://news.makedonias.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3