Στη Ρωσία ο Τσίπρας με το βλέμμα στο Λουξεμβούργο

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/18-tsipras.html
Στην Αγία Πετρούπολη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην πόλη, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση του πρωθυπουργού με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Γ.Σταθάκη, Π.Λαφαζάνη, Ν.Βαλαβάνη, Κ.Ήσυχο, και Γ. Σακελλαρίδη, στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και από πολυπληθή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών.
Στη διάρκεια του Οικονομικού Φόρουμ θα υπάρξουν συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων υπουργών και των Ρώσων ομολόγων τους, ενώ θα υπάρξουν συναντήσεις των ελλήνων επιχειρηματιών με ρωσικές επιχειρήσεις.
Την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας θα απευθυνεί ομιλία στην Ολομέλεια του Φόρουμ και στη συνέχεια, στις 16:15, θα έχει συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται πως το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, διεξάγεται από το 1997 με τη συμμετοχή αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, επικεφαλής των μεγαλύτερων εταιρειών και οικονομικών εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο.

Χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μια μέρα μετά την έκρηξη του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά της κυβέρνησης που την κατηγόρησε ότι διαστρέβλωσε τις θέσεις των θεσμών. 

http://www.ethnos.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive