-->

Σεφερλής- Τσαβαλιά: Αυτή είναι η ξανθιά που τους χωρίζει!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/17-Seferlis-Tsavala.html
Σκάει η βόμβα και πλέον όπως όλα δείχνουν, είναι απλώς και μόνο θέμα ημερών να προκαλέσει σεισμό στην ελληνική showbiz. Ένα διαζύγιο που κανείς δεν περίμενε, αλλά οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές και το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Αν κάποιος πριν από μερικές ημέρες έλεγε ότι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα χώριζαν θα τον περνούσαν για τρελό. Οι δυο τους έχουν καθιερωθεί ως ακλόνητο δίδυμο στη συνείδηση του κοινού και δεν υπάρχει τίποτα ικανό να τους αναγκάσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Κι όμως υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή και να χωρίσει το ζευγάρι. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Το διαζύγιο δεν έχει να κάνει με τη ζωή τους και την προσωπική τους ευτυχία. Είναι τηλεοπτικό, αφού το "MEGA Με Μία" είναι απίθανο να έχει την ίδια μορφή και την επόμενη σεζόν. Όσο για τη γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα στον Μάρκο και την Έλενα, δεν είναι άλλη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στο κανάλι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση της Ντορέττας που δείχνει ότι κάνει... γκελ στον κόσμο, ενώ και οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής ως παρουσιάστρια είναι επιτυχημένες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη βλέπουν ως την ιδανική αντικαταστάτρια της Τσαβαλιά που οι πιθανότητες παραμονής της και την επόμενη σεζόν είναι μηδαμινές - είναι κοινό μυστικό τις τελευταίες ημέρες ότι η Έλενα αποχωρεί από την εκπομπή. Το μέγα ερώτημα είναι αν θα την ακολουθήσει και ο Μάρκος.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η παραμονή του Σεφερλή ήταν δεδομένη, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Ο Μάρκος έχασε πολλούς πόντους, όχι τόσο από το βραδινό σόου που δεν πήγε καθόλου καλά όσο από το πρόσφατο επεισόδιο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πολλοί θεώρησαν ότι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η κατάσταση δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη (όχι μόνο για τον Μάρκο αλλά και για τον Δημήτρη).

Περιοδικό YES

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3