Σεφερλής- Τσαβαλιά: Αυτή είναι η ξανθιά που τους χωρίζει!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/17-Seferlis-Tsavala.html
Σκάει η βόμβα και πλέον όπως όλα δείχνουν, είναι απλώς και μόνο θέμα ημερών να προκαλέσει σεισμό στην ελληνική showbiz. Ένα διαζύγιο που κανείς δεν περίμενε, αλλά οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές και το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Αν κάποιος πριν από μερικές ημέρες έλεγε ότι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα χώριζαν θα τον περνούσαν για τρελό. Οι δυο τους έχουν καθιερωθεί ως ακλόνητο δίδυμο στη συνείδηση του κοινού και δεν υπάρχει τίποτα ικανό να τους αναγκάσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Κι όμως υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή και να χωρίσει το ζευγάρι. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Το διαζύγιο δεν έχει να κάνει με τη ζωή τους και την προσωπική τους ευτυχία. Είναι τηλεοπτικό, αφού το "MEGA Με Μία" είναι απίθανο να έχει την ίδια μορφή και την επόμενη σεζόν. Όσο για τη γυναίκα που μπαίνει ανάμεσα στον Μάρκο και την Έλενα, δεν είναι άλλη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στο κανάλι βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση της Ντορέττας που δείχνει ότι κάνει... γκελ στον κόσμο, ενώ και οι εξετάσεις της μέχρι στιγμής ως παρουσιάστρια είναι επιτυχημένες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη βλέπουν ως την ιδανική αντικαταστάτρια της Τσαβαλιά που οι πιθανότητες παραμονής της και την επόμενη σεζόν είναι μηδαμινές - είναι κοινό μυστικό τις τελευταίες ημέρες ότι η Έλενα αποχωρεί από την εκπομπή. Το μέγα ερώτημα είναι αν θα την ακολουθήσει και ο Μάρκος.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η παραμονή του Σεφερλή ήταν δεδομένη, όμως πλέον τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Ο Μάρκος έχασε πολλούς πόντους, όχι τόσο από το βραδινό σόου που δεν πήγε καθόλου καλά όσο από το πρόσφατο επεισόδιο με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Πολλοί θεώρησαν ότι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η κατάσταση δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη (όχι μόνο για τον Μάρκο αλλά και για τον Δημήτρη).

Περιοδικό YES
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services