-->

Επί τάπητος το «ελληνικό ζήτημα» στις Βρυξέλλες το απόγευμα

  http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/16-brussels.htmlΤο «ελληνικό ζήτημα» αναμένεται να τεθεί επί τάπητος σήμερα Τρίτη στις Βρυξέλλες, δύο εικοσιτετράωρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, σε σύσκεψη των Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Γερούν Ντάισεμπλουμ, Μάριο Ντράγκι, Μάρτιν Σουλτς και Κλάους Ρέγκλινγκ. 

Επισήμως οι ανώτατοι κοινοτικοί αξιωματούχοι καλούνται να συζητήσουν για την Οικονομική Διακυβέρνηση στην Ευρώπη, αλλά μετά το ναυάγιο τη Κυριακής, το θέμα της Ελλάδας θεωρείται δεδομένο ότι θα τεθεί στο μικροσκόπιο. Σημειώνεται ότι το απόγευμα πραγματοποιείται και τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group. 

Η ελληνική κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παρουσιάσει νέα λίστα προτάσεων για μεταρρυθμίσεις στο Eurogroup της Πέμπτης στο Λουξεμβούργο διεμήνυσε πάντως ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Δεν είναι η θέση της Γαλλίας να επιβάλει στην Ελλάδα περαιτέρω μειώσεις σε χαμηλότερες συντάξεις, αλλά μάλλον να ρωτήσει τι προτείνουν εναλλακτικές» δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ

«Η ελληνική κυβέρνηση και οι διεθνείς εταίροι της πρέπει να δουλέψουν γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να καταλήξουν σε ένα αξιόπιστο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει τις βάσεις για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εντός της Ευρωζώνης», σημείωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου

Πηγή: http://www.skai.gr 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3