-->

Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/11i-dinosavri-epistrefoun-stis-kinimatografikes-ethouses.html

Το «Jurassic World» κυκλοφορεί από 11 Ιουνίου στις σκοτεινές αίθουσες και σε 3D

Όταν σκέφτεστε δεινοσαύρους, τι σας έρχεται πρώτο στο μυαλό; Μα φυσικά το Jurassic Park! Δεν είναι απλά μια ταινία, αλλά μια θεαματική κινηματογραφική εμπειρία που έχουμε όλοι μας μοιραστεί.
Όλα ξεκίνησαν από μια εμπνευσμένη ιδέα του συγγραφέα Μάικλ Κράιτον την οποία υλοποίησε κινηματογραφικά ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, σε μια θεαματική διασκευή που ενθουσίασε το κοινό της εποχής και που έφερε τα πρώτα υψηλής τεχνολογίας ειδικά εφέ στη μεγάλη οθόνη, κάνοντάς μας να πιστέψουμε πως οι δεινόσαυροι κυκλοφορούν και πάλι ανάμεσά μας.
Το καλοκαίρι του 2015 το θρυλικό πάρκο αναβιώνει και ανοίγει ξανά τις πόρτες του! Η 4η συνέχεια του πιο διάσημου πάρκου δεινοσαύρων έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ και με σκηνοθέτη το νεοεμφανιζόμενο Κόλιν Τρεβόροου, τον οποίο ο Σπίλμπεργκ επέλεξε (καθώς τον είχε ενθουσιάσει η προηγούμενη -και μόνη- σκηνοθετική του δουλειά με τίτλο «Safety Not Guaranteed»).
Περισσότερες από δυο δεκαετίες μετά την πρώτη επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας, ετοιμαστείτε να ζήσουμε σκηνές επικών διαστάσεων, τρισδιάστατου τρόμου και αγωνίας. Το cast απαρτίζουν ο ολοένα ανερχόμενος Κρις Πρατ («Guardians of the Galaxy»), η πασίγνωστη κοκκινομάλλα Μπράις Ντάλας Χάουαρντ («The Help», «50/50») και ο Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο («Full Metal Jacket»).
Ο σκηνοθέτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δε θέλαμε άλλη μια ταινία γεμάτη ανθρώπους που τους καταδιώκουν δεινόσαυροι. Αυτό έχει γίνει και μάλιστα καλά. Ένιωθα πως αυτό που αναζητούσε τόσο το κοινό, όσο και ο Στίβεν (Σπίλμπεργκ) ήταν να πάρουμε μια έξοχη βασική ιδέα και να δούμε πού μπορεί να μας πάει, επισκεπτόμενοι ένα γνώριμο μέρος. Και το ερώτημα ήταν: Ποια θα ήταν, λοιπόν, εκείνη η ιστορία που θα έκανε το κοινό να θέλει να δει την ταινία;»
Συμπληρώνει, δε: «Έχω μια συγκεκριμένη ανάμνηση από το "Jurassic Park". Είναι η τελευταία μέρα του σχολείου κι εκεί που νιώθεις πως αφήνεις μια εποχή και μπαίνεις σε μια άλλη, είσαι μόνος σε μια αίθουσα και μεταφέρεσαι στον κόσμο του Jurassic Park».
Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο «Jurassic World»! Οι δεινόσαυροι αυτή τη φορά είναι, πιο τρομακτικοί και πιο… σαρκοφάγοι. Απολαύστε τη βόλτα σας και το νέο γενετικά τροποποιημένο υβρίδιό μας, την Indominus rex!
jsp1 jsp2 

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3