-->

Τσίπρας: Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να γεφυρώσουμε τις διαφορές


 http://freshsnews.blogspot.com/2015/06/11-tsipras.html
Η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δοθεί βιώσιμη λύση στην Ελλάδα είπε ο Πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση με Μέρκελ και Ολάντ.«Αποφασίσαμε την εντατικοποίηση των προσπαθειών για να γεφυρωθούν οι διαφορές που απομένουν», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τη γερμανίδα καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ και το γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε όπως πάντα σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. «Νομίζω ότι η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δοθεί βιώσιμη λύση στην Ελλάδα , καθώς και η δυνατότητα να επιστρέψει με κοινωνική συνοχή, με ασφάλεια, με ανάπτυξη αλλά και με χρέος βιώσιμο σε μια προοπτική που θα δώσει ξανά ασφάλεια και σταθερότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη».
Κυβερνητικοί κύκλοι έκαναν λόγο για μια συμφωνία που πρέπει να «τρέξει» γρήγορα προκειμένου η Ελλάδα να επιστρέψει στην ανάπτυξη με κοινωνική συνοχή και βιώσιμο χρέος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στο τραπέζι μπήκε το θέμα του χρέους και της επίλυσής του, τα πρωτογενή πλεονάσματα και το που μπορούν να βρεθεί η χρυσή τομή από εδώ και πέρα, το δημοσιονομικό, αλλά και οι θεσμοί και πώς πρέπει να λειτουργούν από εδώ και πέρα με ισχυρή πολιτική κατεύθυνση.

Στο τραπέζι τέθηκε το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί, ενώ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η συνεχής επαφή που θα πρέπει να έχουν τις επόμενες ημέρες.



http://www.antenna.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3