-->

Μέχρι αύριο η 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Μέχρι αύριο η 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Με τη συμμετοχή περίπου 200 εκδοτών και συνολικά 400 εκθετών, με περισσότερους από 200 Έλληνες και ξένους συγγραφείς από 19 χώρες, η 12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται αύριο 10 Μαΐου στους χώρους της HELEXPO. 
Στην έκθεση συμμετέχουν 14 ξένοι συγγραφείς, προσκεκλημένοι από τα πολιτιστικά ινστιτούτα ή τις πρεσβείες των 19 ξένων χωρών που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Πρόκειται για τους συγγραφείς: Μαρλένε Στρεερούβιτς (Γερμανία), Ολιβιέ Ντελόρμ και Ιβ Σαρλ Ζαρκά (Γαλλία), Αχμέτ Οζγκιούνες (Τουρκία), Αντρέι Κούρκοφ (Ουκρανία), Όλγα Σλαβνίκοβα, Σεργκέι Σαργούνοφ και Ντμίτρι Ίσκοβιτς (Ρωσία), Φλορίν Μαρινέσκου και Μόνικα Σαβουλέσκου-Βουδούρη (Ρουμανία), Χερβόγιε Ιβάντσιτς και Ιβάν Σερσέν (Κροατία), Αλεξάνταρ Προκόπιεφ και Τοισλάβ Οσμανλί (ΠΓΔΜ) κ.ά.
Ο ποιητής Μανόλης Αναγνωστάκης, στον οποίο αφιερώνει το Έτος 2015 ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα είναι ο τιμώμενος έλληνας συγγραφέας, μαζί με τον κριτικό, δοκιμιογράφο και ποιητή Ζήσιμο Λορεντζάτο.
Στο διήμερο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών στις 8-9 Μαΐου, νέοι και ταλαντούχοι συγγραφείς, που προτείνονται από ηλεκτρονικά και έντυπα λογοτεχνικά περιοδικά, θα συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις με κριτικούς και με το κοινό και θα παρουσιάσουν το έργο τους

http://www.sofokleousin.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3