Νέο σοκ: Ο πατέρας – κτήνος της 4χρονης Άννυ ήταν ζευγάρι με τον Βούλγαρο φίλο του!


Σοκάρουν οι καταθέσεις των πρωταγωνιστών της υπόθεσης
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή του 27χρονου παιδοκτόνου, που δολοφόνησε την τετράχρονη Άννυ.
Ο Βούλγαρος φίλος και συγκάτοικος του πατέρα - κτήνους αποκάλυψε ότι είχαν ερωτική σχέση.
Στο μεταξύ, ο 27χρονος Σάββας περιέγραψε απόλυτα ψύχραιμος και ατάραχος με κάθε λεπτομέρεια στον ανακριτή το πώς τεμάχισε και «εξαφάνισε» την τετράχρονη κόρη του.
Παράλληλα, η μητέρα της μικρής Άννυ αποκάλυψε τα όσα της έλεγε από το τηλέφωνο ο 27χρονος, ενώ εκείνη βρισκόταν στη Γερμανία, για την εξαφάνιση του παιδιού.
Οι καταθέσεις των πρωταγωνιστών:
Dimitrina Borisova (μητέρα μικρής Αννυς): 4/5/2015
Η τελευταία φορά που μίλησε με το παιδί
«Ότι σας είπα στις προηγούμενες καταθέσεις μου δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε. Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά.
Όσο ήμουν εκεί μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ κι όταν ο Σάββας την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και των ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί. Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά με το Σάββα.
Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη μεγάλη Πέμπτη 9/4. Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια.......», κατέθεσε η μητέρα του κοριτσιού, περιγράφοντας την τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της.
Η νεαρή μητέρα περιέγραψε ακόμη το πώς ο σύντροφός της ανακοίνωσε ότι το παιδί τους εξαφανίστηκε: «Από τότε μέχρι και τις 22/4 που γύρισα από τη Γερμανία όσες φορές μίλησα με το Σάββα μου είπε ότι το παιδί είναι στη μητέρα του και είναι καλά. Μόνο στις 14/4 που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν είναι καλά κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν.
Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε θέλω να γυρίσεις. Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε.
Γύρισα από τη Γερμανία 22/4 και τότε ο Σάββας μου είπε ότι έχασε το παιδί....».
«Πούλησε τα παιχνίδια της για να το δει ο Θεός και να μας την γυρίσει πίσω»
Σοκ προκαλεί και ένα ακόμη σημείο της κατάθεσης της μητέρας.
Τη Δευτέρα στη ΓΑΔΑ αποκάλυψε και την απίστευτη δικαιολογία που της είπε ο σύντροφός της για το γεγονός ότι πούλησε τα παιχνίδια του παιδιού: «Μάλιστα μου είπε ότι πούλησε τα παιχνίδια της Αννυ για 50 ευρώ σε έναν που δουλεύει σε σουβλατζίδικο. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε, μου είπε "για να το δει ο
Θεός και να μας γυρίσει πίσω την Άννυ"».  
Σε προηγούμενη κατάθεση της είχε μιλήσει για τη Σίλβια στην οποία είχε ισχυριστεί ότι είχε δώσει το παιδί. Μάλιστα την είχε περιγράψει στην αστυνομία.
Η 25χρονη μητέρα αποκάλυψε ακόμη ότι την πίεζε ο Σάββας να φύγουν για τη Βουλγαρία λέγοντας ότι θα την θεωρούσε η αστυνομία υπεύθυνη για το χαμό του παιδιού.
Μάλιστα, η μητέρα της μικρής Άννυ κατέθεσε ότι όταν ο  Σάββας κλαίγοντας της ανακοίνωσε ότι είχε χαθεί το παιδί, της είπε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί αγκαλιά με το κοριτσάκι αφήνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος πάνω στην πόρτα. Το επόμενο πρωί το κοριτσάκι, της είπε, είχε χαθεί.
Ο πατέρας της μικρής, Stanislav Bakardzhiev ή Σάββας: 4/5/2015  
«Ξύπνησα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια»
«Δυο τρεις μέρες πριν τη μεγάλη Παρασκευή το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι κάτι έχει. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα.
Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω», ανάφερε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς αποποιούμενος ότι ήταν αυτός που σκότωσε το παιδί.
Τι έκανε αφού εξαφάνισε το πτώμα
«Αφού τα πέταξα όλα μέχρι το βράδυ της Κυριακής μαζί με τις κουβέρτες, τα χάλια και ότι άλλο είχε λερωθεί με αίμα, καθάρισα το σπίτι όσο καλύτερα μπορούσα. Καθάρισα και τα σιφώνια εξωτερικά γιατί είχε κι εκεί αίμα», είπε ο πατέρας κτήνος περιγράφοντας το πώς επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη της δολοφονίας.
«Μόλις ήπιαμε πρέζα με τον Νικολάι του τα είπα όλα»
Στη συνέχεια κάλεσε το φίλο του Νικολάι στο σπίτι για να τον φιλοξενήσει. Εκεί αφού ήπιανε πρέζα, του εξομολογήθηκε το έγκλημα: «Επειδή εγώ ήθελα πολύ να μιλήσω σε κάποιον αποφάσισα να του πω τι έγινε. Επειδή με έβλεπε διστακτικό μου είπε "πάμε να "γίνουμε" και μετά να μιλήσουμε". Μόλις αγοράσαμε πρέζα ξεκίνησα να του λέω τα πάντα».
"Το αγαπούσα το κοριτσάκι μου"
Ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, μάλιστα, εμφανίστηκε πέρα για πέρα προκλητικός στην κατάθεσή του χθες, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι αγαπούσε το παιδί του. «Θέλω να σας πω ότι το κοριτσάκι μου το αγαπούσα παρά πολύ ακόμα κι όταν τσακωθήκαμε με τη Δήμητρα. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε της φώναξα.... Θέλω να με βοηθήσετε γιατί ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό στην κόρη μου. Ότι έκανα το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί μου και τη γυναίκα μου».  
Νικολάι - φίλος Σάββα
Την κακή συμπεριφορά που είχε απέναντι στο παιδί περιέγραψε στην κατάθεσή του και ο φίλος του παιδοκτόνου: «Ο Σάββας δεν συμπεριφερόταν καλά στο παιδί. Του φώναζε συνέχεια και ήταν πολύ νευρικός. Όλα αυτά τα έκανε επειδή έπαιρνε ναρκωτικά. Τελευταία φορά είδα την Άννυ στις 8 Απριλίου».
«Μου άλλαζε συνεχώς την ιστορία για το τι έγινε... »
«Στις 17 -18 Απριλίου μου είπε: ''Αν ήσουν εσύ εδώ δεν θα είχε πάρει ο Θεός το παιδί. Το παιδί χάθηκε" μου είπε. Μετά μου είπε ότι το παιδί ροχάλιζε τη νύχτα και πνιγόταν και όταν αυτός ξύπνησε το πρωί είδε ότι το παιδί δεν ανέπνεε... Μετά μου άλλαξε την ιστορία και μου είπε ότι έκρυψε το παιδί. Μετά μου είπε ότι τεμάχισε και έβρασε το παιδί...''», προσέθεσε ο φίλος του δολφόνου.
Μάνα κατηγορούμενου: 28/4
«Πίστεψα ότι ήταν μαστουρωμένος και δεν του έδωσα σημασία...»
Σοκαριστική είναι και η κατάθεση της μητέρας του παιδοκτόνου καθώς είπε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της μέχρι τελευταίας στιγμής της έλεγε ότι το παιδί χάθηκε. «Πριν 3-4 μέρες πήρα το Σάββα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι κάνει η μικρή. Μου είπε ότι είναι καλά και του ζήτησα να μου τη δώσει να μιλήσουμε.
Μου απάντησε ότι αυτό δεν γίνεται γιατί το παιδί κοιμάται. Τις επόμενες δυο μέρες του τηλεφωνούσα και δεν το σήκωνε. Προχτές με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι αν δω κάτι στην τηλεόραση να μη στεναχωρηθώ. Πίστεψα ότι ήταν μαστουρωμένος και δεν του έδωσα σημασία. Χτες με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι η Άννυ χάθηκε».
Aser Yanakiev (Φίλος Σάββα)
«Είχα σχέση με τον 27χρονο»
Στο μεταξύ, κατάθεση στις Αρχές έδωσε και ένας ακόμη ομοεθνής φίλος του δολοφόνου ο οποίος είπε πως ήταν ζευγάρι με τον Σάββα στο παρελθόν. «Με το Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα γνώρισα και το Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με το Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010».

http://www.kontranews.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας!

H Fresh News είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στα μέλη αλλά και στούς επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των μελών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Σου αρέσει το Blog ?Βάλε το e-mail σου να σου στέλνουμε κάθε μερα

Fresh News Achive

Find Us On Facebook

Link to us

Αν σας αρέσει αυτό το blog , βαλτετο στο site σας.Προαιρετικά χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα εγκατάστασης Widget για να προσθέσετε αυτό το σύνδεσμο στο Blogger blog σας.

Blogger templates

Powered By | blogger widgets

Translate...

Fresh News
Webutation

About

Ετικέτες

ΑΓΓΛΙΑ Αγιος Βαλεντίνος αγρότες αθλητικό μάρκετινγκ Αθλητισμος Αμερικη Αμφίπολη ΑΝΕΞΉΓΗΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ Αξίες απεργίες Αποκαλυψεις αποκριες Αρχαια Ελλαδα-Ancient Hellas Αστεια αστυνομια Αυτοκίνητο Βαρουφάκης Γερμανια ΓΥΝΑΙΚΑ Δημοψήφισμα Διακοπες Διακόσμηση Διάστημα Διατροφη ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δικαιοσύνη ΔΝΤ εγκλημα ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ειδήσεις εκδηλωση Εκκλησια ΕΚΛΟΓΕΣ Εκλογές 2012 Εκλογές 2013 Εκλογες 2015 Εκπαιδευση Έκτακτα Ελλαδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ενδιαφέροντα ΕΝΦΙΑ εξελιξη Επιστημες ΕΠΙΣΤΗΜΗ Εργασία ΕΡΤ Ευρ.Ενωση ΕΥΧΑΙΤΗΡΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ Ζώα Ζώδια Ζωή Κωνσταντοπούλου Ηθη κ Εθιμα ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ιστοριούλες Καθαρά Δευτέρα ΚΑΙΡΟΣ καλοκαιρι καρναβάλι Κίνα Κοινωνια Κορέα Κόσμος ΚΡΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ Κυνηγι Κύπρος Λαφαζάνης ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 Μακεδονία Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μεταναστευτικο μνημονίο ΜΟΔΑ Μουντιαλ 2014 ΜΟΥΣΙΚΗ Μπαλτακος ΝΔ ΝΔ-ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ νεα ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νομοθεσια Ντόναλντ Τραμπ Οικολογία Οικονομία Ολυμπιακή Φλόγα Ομορφιά Ομπάμα Ονειρα ότι να 'ναι ΠΑΙΔΙ Παραξενα Παρέλαση Παρισι πασοκ Πασχα Περιβαλλον περιεργα πετρελαιοκηλίδα ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ Πολιτικη Πολιτισμος Ποταμι Πρέσπες Πρωτομαγιά Πρωτοχρονιάς ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ρωσια ΣΕΙΡΗΝΕΣ σεισμός Σινεμα στρατος συλλαλητήριο Συνταγές ΣΥΝΤΑΓΜΑ Συριζα Σχεσεις Σώρρας Ταϊβάν Ταινιες Ταξιδι Τατσόπουλος τεστ Τεχνες Τεχνολογία Τζορτζ Μάικλ Τηλεοπτικές άδειες Τοπικα Τουρισμός Τουρκια τροικα Τρομοκρατία Τσιπρας Υγεια Υπολογιστες Φθινοπωρο Φύση ΦΩΤΙΕΣ χιονια Χορός ΧΡΗΣΙΜΑ Χριστούγεννα Χρυσής Αυγή ψαρεμα Ψυχολογία Ψωνίζουμε Ελληνικά Aνάπτυξη ACTA ANONYMOYS Brexit Celebrities EKTATO epic fail Euro 2012 Eurovision Facebook Gaming GOOD NEWS Grexit Hollywood Internet ISIS Lifestyle Media nerit.gr Norman Atlantic Sandy Sex Showbiz sok Survey SURVIVOR Twitter viral X-Files