-->

Κύμα σφοδρής κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες 27/5/2015

ΑΘΗΝΑ 27/05/2015

Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές και οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς άνεμους, θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ίδιο το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη
 θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο 
θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν.
Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη 
ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
 θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα όποια θα είναι κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για την Πέμπτη
, ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές η καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα νότια.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3