-->

Καιρός: Έκτακτο δελτίο με βροχές ,καταιγίδες και χαλάζι!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/05/26weath.html
Την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς ανέμους.
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται άστατος κατά περιόδους με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν κυρίως στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12  έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13  έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, από το βράδυ θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 5 με 7 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για 28/05/2015

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές ή καταιγίδες τοπικά ισχυρές το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 3 με 5 και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι 3 με 5 και βαθμιαία στα δυτικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και νότια.
http://www.enallaxnews.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3