Τα Windows 10, οι τρεις μεγάλες ενημερώσεις και η απογοήτευση

Τα Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά πηγές που βρίσκονται κοντά στο αναπτυξιακό έργο της εταιρείας αποκαλύπτουν ότι η Microsoft έχει ήδη αρχίσει εργασίες για την πρώτη ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.http://freshsnews.blogspot.com/2015/05/12windows-10.html
Οι λεπτομέρειες είναι προφανώς αποθαρρυντικές και θα εξηγήσουμε το λόγο. Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές η Microsoft φαίνεται να ακολουθεί μια εντελώς νέα τακτική για την προώθηση των επερχόμενων Windows 10.
Οι συνεχιζόμενες ειδήσεις για τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού ξεκινούν από την ίδια την εταιρεία και έχουν σαν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.
Οι διαρροές όμως για τις επόμενες ενημερώσεις, δημιουργούν μεγάλες διαδικτυακές διαμάχες για τα χαρακτηριστικά που μπορεί να μην είναι έτοιμα εγκαίρως για την κυκλοφορία του καλοκαιριού.
Διότι ναι, η πρώτη ενημερωμένη έκδοση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2015 και αναμένεται να μας φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τα Windows 10, αλλά τα οποία δεν θα είναι έτοιμα για το RTM.

Τι θα γίνει όμως με τις ενημερώσεις;

Μετά το λανσάρισμα των Windows 10, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο του 2015, η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει την πρώτη ενημέρωση τον Οκτώβριο, που θα κυκλοφορήσει μαζί με το Windows 10 Mobile.
Αυτή η ενημερωμένη έκδοση θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως την υποστήριξη πρόσθετων για τον Microsoft Edge, αλλά ο κύριος στόχος της θα είναι ο καθορισμός σφαλμάτων και η βελτίωση των επιδόσεων με βάση τα σχόλια που θα υπάρχουν μετά την διάθεση του RTM.
Υπάρχουν δύο διαφορετικές μεγάλες ενημερώσεις που προετοιμάζονται για το 2016, σαν μέρος της κυκλοφορίας του Redstone και αναμένεται να φθάσουν Μάιο ή τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο του επόμενου έτους.
Αυτή τη φορά, η ενημερωμένη έκδοση Redstone θα φέρει πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά, αλλά θα είναι και αρκετά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ονομάσει η Microsoft αυτή την έκδοση.
Όπως έχει επιβεβαιώσει η εταιρεία, δεν θα υπάρξουν Windows 11 ή Windows 12, οπότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κωδικές ονομασίες για να διαφοροποιήσει τις κυκλοφορίες της.

https://iguru.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services