-->

Απίστευτο: Ξόδευαν 8.000 ευρώ σε είδη πολυτελείας ενώ η Αννυ είχε εξαφανιστεί!

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ 4ΧΡΟΝΗΣ

 http://freshsnews.blogspot.gr/2015/05/12-ksodepsan-8000eyro.html
800 ευρώ για… εξτένσιον στα μαλλιά, 150 ευρώ για μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο… Louis Vuitton, 500 ευρώ για κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας, πεντικιούρ, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban  και παπουτσιών, έκανε η Δημητρίνα Μπορίσοβα αντιμετωπίζοντας με… shopping therapy την «εξαφάνιση» της 4χρονης Άννυ, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έως και την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της για κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σε κάτι λιγότερο από 10 ημέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η Δημητρίνα Μπορίσοβα και ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, που φαίνεται να της έδωσε ο 40χρονος Γερμανός «χορηγός», με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία. Οι αξιωματικοί των αρμόδιων υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολήθηκαν με τη σοβαρή υπόθεση, ερευνούσαν από που προήλθαν τα χρήματα και τη «σπατάλη» τους, προκειμένου να διαπιστώσουν, στο πρώτο στάδιο της έρευνας αν τα χρήματα είχαν προέλθει από την «πώληση» της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.
Η ευκολόπιστη μάνα πείθεται και πάλι από τον σύντροφό της πως η ευθύνη της εξαφάνισης του παιδιού θα έπεφτε πάνω της
Στις 22 Απριλίου όταν και φαίνεται να έρχεται στην Αθήνα και φθάνει στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, πείθεται από τις ασάφειες του «Σάββα», που αρχικά έλεγε ότι του… έκλεψαν την Άννυ σε παιδική χαρά και μετά ότι η 4χρονη έφυγε μόνη της επειδή ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα, που η Άννυ δεν έφθανε καλά-καλά το χερούλι της! Η ευκολόπιστη μάνα πείθεται και πάλι από τον σύντροφό της πως η ευθύνη της εξαφάνισης του παιδιού θα έπεφτε πάνω της και έπρεπε να φύγουν στη Βουλγαρία. Εκεί όμως, ενώ ενημέρωσαν τους γονείς της, πιέστηκε από εκείνους και επέστρεψε στην Αθήνα κάτι ώρες αργότερα, προκειμένου να αναζητήσουν με όλους τους τρόπους το παιδί.
Παρόλα αυτά η «μάνα», το παιδί της οποίας φερόταν εξαφανισμένο, πρόλαβε να πάει σε ειδικό ινστιτούτο ομορφιάς όπου έδωσε 800 ευρώ για να τις τοποθετηθούν… πρόσθετα μαλλιά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την επιχείρηση και την απόδειξη υπηρεσιών. Κάτι αντίστοιχο διαπίστωσαν από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, για την αγορά κινητού τηλεφώνου νέας γενιάς, αξίας περίπου 500 ευρώ. Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βρήκαν δεκάδες καταστήματα και αποδείξεις που είχε επισκεφτεί η Δημητρίνα Μπορίσοβα, το χρονικό διάστημα, παράλληλα με την αναζήτηση της 4χρονης κόρης της Άννυ.
Βρήκαν καταστήματα όπου επισκέφθηκε για την τοποθέτηση μόνιμου μανικιούρ, αντίστοιχου πεντικιούρ, αγορών επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban  και παπουτσιών. Αρκετά χρήματα φαίνεται να χρησιμοποίησε και ο 27χρονος παιδοκτόνος, για την αγορά σημαντικής ποσότητας ηρωίνης, ενώ και οι δυο τους βρέθηκαν σε μπαρ της περιοχής προκειμένου να «χαλαρώσουν» από την… έντονη αναζήτηση του ήδη δολοφονημένου παιδιού. Σημειώνεται ότι αρκετά χρήματα δαπανήθηκαν και στο ταξίδι-εξπρές στη Βουλγαρία.
Πηγή: TheToc

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3