Νέο Tweet του Αλέξη Τσίπρα από τη Μόσχα

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/9-tweet-poytin.htmlΜε αντιπροσωπεία της ελληνικής ομογένειας της Ρωσίας συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους ομογενείς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο.

«Συζητήσαμε το θέμα της αύξησης των εξαγωγών στη Ρωσία, με τη δημιουργία κοινών ελληνορωσικών εταιρειών στη ρωσική επικράτεια προκείμενου οι Έλληνες εξαγωγείς να μπορούν να στέλνουν προς επεξεργασία τα προϊόντα τους στη Ρωσία και να μην καταλογίζεται ως εξαγωγή, για να μπορέσουν έτσι να ξεπεραστούν τα αντίμετρα σε βάρος τους», είπε ο κ. Τσίπρας, κάνοντας λόγο για μια σημαντική ενίσχυση της οικονομίας μας που, όπως είπε, «βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση».

«Την ύφεση την ξεπεράσαμε και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε σε ανάπτυξη το επόμενο διάστημα», ανέφερε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως συμφώνησαν, επίσης, τη δημιουργία ενός πλαισίου ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive