-->

22 Ταινίες Με Κρυφά Μηνύματα

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/8-22-tainies-me-apokrifa-minimata.html 
Μία από τις πιο ευρέως διαδεδομένες μορφές ψυχαγωγίας είναι αναμφισβήτητα το βασίλειο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Λίγο πολύ, όλοι μας έχουμε δει μια σειρά από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μας έχουν προκαλέσει είτε γέλιο και ευθυμία , είτε δάκρυα, προβληματισμούς ακόμα και δυσφορία, είτε τρόμο. Μερικές φορές μάλιστα μας αφήνουν με ένα ερωτηματικό…γιατί αυτές οι ταινίες έγιναν εξ΄αρχής με τι σκοπό, επιδιώκοντας κάτι???…. Μήπως κομμάτια της αλήθειας ή της συνείδησης, ή ακόμα και προειδοποιητικά μηνύματα βρίσκονται κρυμμένα μέσα σε αυτές???
Μερικές από αυτές τις ταινίες, είναι και οι παρακάτω:

1. Peaceful Warrior Ρίχνει μια σπουδαία ματιά στη σημασία του να ζει κάποιος στο τώρα, και ρίχνει φως στο ρόλο που το μυαλό μπορεί να παίξει και να δυσκολέψει την εσωτερική σας καθοδήγηση. Εμφανίζει τις απεριόριστες δυνατότητες που όλοι κουβαλάμε, ενώ τονίζει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από αυτά που έχουμε ή νοιώθουμε, ενώ ο μόνος μας σκοπός τώρα είναι να κυνηγάμε τα υλικά αγαθά και την επιτυχία. Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Dan Millman.

2. Matrix Αναπαριστά με ακρίβεια του τι ακριβώς είμαστε για την ελίτ του κόσμου-Μπαταρίες.!!! Θα τροφοδοτήσουμε ολόκληρο το Matrix τους και το σχεδιασμένο σύστημά τους. Ίσως το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η ταινία αποκαλύπτει πως είναι να ξυπνήσει κανείς και να βγει από τη μήτρα-Matrix στον πραγματικό κόσμο. Μόνο τα παιχνίδια του μυαλού και το εγώ σου είναι αυτό που σε περιορίζουν.

3. Equilibrium Τι θα συμβεί αν η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα φάρμακο που θα εξαφανίσει κάθε συναίσθημα; Αυτό είναι το θέμα με το οποίο καταπιάνεται αυτή η ταινία και είναι υπερβολικά ακριβής για τον κόσμο μας και το πώς έχουμε γίνει μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο σύστημα, απλά πηγαίνοντας στη δουλειά μας και εκτελώντας απλά τα καθήκοντα που μας έχουν ανατεθεί χωρίς να αισθανόμαστε ποτέ αν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Τι συμβαίνει όταν κάποιος ξεφεύγει;

4. Lord of War Ρίχνει φως στην αλήθεια πίσω από τη βιομηχανία όπλων και δείχνει τον εξέχοντα ρόλο της κυβέρνησης στη διανομή και την πώληση των όπλων. Δείχνει πως η κυβέρνηση καλύπτει μέχρι και τη διανομή τους και τα χρησιμοποιεί για την περαιτέρω προώθηση της βίας και του φόβου σε όλο τον κόσμο.

5. They Live Μια πολύ ακριβής απεικόνιση της εξωγήινης παρουσίας (ή αυτών που παρουσιάζονται ως εξωγήινοι) που κυβερνά τον πλανήτη μας. Αποκαλύπτει στο πώς μια μυστική ομάδα ερπετοειδών βρίσκονται στην κορυφή της Ελίτ που κυβερνά τον κόσμο μας και δημιουργούν μια συχνότητα στον πλανήτη που μας κρατάει όλους τυφλούς από την αλήθεια, να μπορέσουμε δηλαδή να δούμε πως ή ποιοί πραγματικά είναι. Ρίχνει επίσης φως στις δομές της Ελίτ και πως διοικεί τον κόσμο.

6. V for Vendetta Παρουσιάζει τη διαφθορά στα διάφορα επίπεδα διακυβέρνησης, και πώς αυτό αποκρύπτεται. Αποκαλύπτει επίσης κάποια στοιχεία που κρύβονται πίσω από τις προθέσεις της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και πως το μόνο που χρειάζεται είναι μια συλλογική αφύπνιση και η άρνηση να συμμορφωθεί κανείς για να φέρει ένα τέλος στην εξουσία και τον έλεγχό τους.

7. Eyes Wide Shut Μια ματιά σε αυτό που οι Illuminati και τα μασονικά τελετουργικά πραγματικά είναι… Η ταινία αυτή διαμορφώθηκε μετά από πραγματικά γεγονότα. Στόχος του Κιούμπρικ σε αυτή την ταινία ήταν να αποκαλύψει τι συνέβαινε με την Ελίτ σε αυτόν τον κόσμο. Ο Kubrick σκοτώθηκε- σύμφωνα με κάποιους-για την απελευθέρωση της ταινίας αμέσως μετά την έγκριση της τελικής περικοπής που έγινε, λίγο πριν προβληθεί στους κινηματογράφους.

8. La Belle Vert (The Green Beautiful) Εμφανίζει τη διασύνδεση όλων μας, και πόσο μακριά έχουμε απομακρυνθεί όλοι μας από αυτή τη δυνατότητα.. Επικεντρώνεται στην απλότητα και την ειρήνη που εγγενώς προέρχεται από έναν πλανήτη που βασίζεται στην αγάπη και την ενότητα.

9. Fight Club Στο τέλος η ταινία δείχνει πως η πλήρης κατάρρευση των οικονομικών επιτυγχάνεται λόγω του χρέους. Το χρήμα μετατοπίζει τη συνείδηση ​​του πλανήτη. Επίσης, δείχνει το ρόλο που το μυαλό μπορεί να παίξει, και πόσο εύκολα μπορεί να μεταμφιεστεί ως η μόνη αλήθεια και η μοναδική εμπειρία μας.

10.Revolver Μια τρομερή ταινία με πολλή αλήθεια πράγμα που δεν είναι συνηθισμένο στο χώρο του κινηματογράφου. Αυτή η ταινία αναλύει το Εγώ, τι είναι πραγματικά και τον ισχυρό ρόλο που παίζει στην υποδούλωση μας.

11. 1984 Δείχνει την ικανότητα και την επιθυμία της κυβέρνησης εύκολα να γράφει την ιστορία όπως αυτή θέλει και τελικά να έχει τον έλεγχο σε ό, τι λέμε, σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Χρησιμοποιεί τις λέξεις για να διαστρεβλώσει τις έννοιες της ελευθερίας και της αγάπης, για να επιβάλλει σε μεγάλο βαθμό μια ελεγχόμενη πραγματικότητα, όπου η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των λίγων. Επίσης, δείχνει πώς ο φόβος και μόνο είναι αρκετός για να υποχρεώσει τους ανθρώπους όχι μόνο να υποστηρίξουν αλλά και να προωθήσουν το σύστημα που τους κρατά υπόδουλους.

12. Conversations With God
Η ταινία δείχνει τη σχέση και σύνδεση που έχουμε όλοι με την εσωτερική μας καθοδήγηση /τον ανώτερο εαυτό. Το μυαλό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποσύνδεση μας από αυτόν.

13.Metropolis Δείχνει την υποδούλωση των μαζών προς όφελος των λίγων, και τον επιθυμητό διαχωρισμό που υπάρχει μεταξύ των δύο κατηγοριών. Σε τόσο μεγάλο βαθμό έτσι ώστε οι σκλαβωμένοι δεν έχουν καμία κατανόηση για το τι συμβαίνει πραγματικά, αμφισβητούν ακόμα και το λόγο ύπαρξή τους, ενώ συγχρόνως επιθυμούν την υποδούλωσή τους!!!

14. Blood Diamond Η διαφθορά και η δυστυχία που υπάρχει σε ορισμένα μέρη του κόσμου, υπάρχει και προκαλείται για να παρέχει τις αναγκαίες πολυτέλειες στον αναπτυγμένο κόσμο. Αυτή η αλήθεια είναι ελεγχόμενη και κρύβεται από εκείνους που διατηρούν ανέπαφη τη βιομηχανία μέσω του επαίνου και της χρηματιστηριακής αξίας.

15. Avatar Μια ταινία που αφορά τη κοινή συνείδηση ​​και το πώς είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ μας ως μία συμπαντική ύπαρξη , ο πλανήτης και το ζωικό βασίλειο. Το Avatar διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τους ερπετοειδείς που κυριαρχούν στη γη. Στη ταινία οι άνθρωποι δημιουργούν ένα υβριδικό σώμα για να ενωθούν και να χειραγωγήσουν τη φυλή των Na'vi, γεγονός που μοιάζει πολύ με αυτό που συμβαίνει εδώ στη γη.

16. The Wizard of Oz Εμφανίζει ένα από τα συστήματα ελέγχου που χρησιμοποιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό και το οποίο είναι να εμφανίζουν τον έλεγχό τους και την εξουσία τους δυσανάλογα.. Παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους να φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο ισχυροί, από ότι πραγματικά είναι (ο μικρός μάγος πίσω από την κουρτίνα).

17. K-Pax Αυτή είναι μια ιστορία «πτώσης». Ο κύριος χαρακτήρας, ένας εξωγήινος, ο οποίος παίρνει την ανθρώπινη μορφή και στέλνεται στον πλανήτη μας για να παρατηρήσει και να πάρει πληροφορίες σχετικά με τη Γη. Ορισμένες φορές θυμίζει τον ... έκπτωτο άγγελο.

18. Fire In The Sky Η ταινία βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία μιας απαγωγής από εξωγήινους. Είναι όμως πραγματικά απαγωγή από εξωγήινους ???

19. Mr. Destiny Μια κωμική και ανάλαφρη ταινία που εισάγει την ιδέα των χρονοδιαγραμμάτων και που τελικά, δείχνει ότι η τρέχουσα πραγματικότητα όσο δυσάρεστη μπορεί να φαίνεται, είναι πάντα καλύτερη για την ανάπτυξη της ψυχής και την εμπειρία.

20. A Scanner Darkly Μία ταινία που αναφέρεται στον κόσμο των ναρκωτικών και πώς η κυβέρνηση και οι άνθρωποι που διορίζονται από αυτή για να σταματήσουν τη χρήση ναρκωτικών, είναι συχνά οι προμηθευτές και οι πωλητές.

21. Knowing Αυτή η ταινία παρουσιάζει εξωγήινους και όντα του φωτός που επιλέγουν να βοηθήσουν διάφορους ανθρώπους σε μια εποχή Αποκάλυψης, για την ανοικοδόμηση μιας νέας ζωής σε άλλο πλανήτη. Πιθανό σενάριο, καλό σενάριο ή ένα σενάριο ύπνωσης του ανθρώπινου πληθυσμού???



22. Ambition to Meaning Αυτή η ταινία δημιουργήθηκε από τον Δρ Wayne Dyer και στηρίζεται σε μερικά από τα βιβλία του. Είναι 3 διαφορετικές ιστορίες που συνδέεται η μία με την άλλη. Αυτή η ταινία είναι προσανατολισμένη προς τη διάδοση του μηνύματος της αλλαγής της συνείδησης ενός ατόμου να δημιουργήσει μια νέα και πιο διευρυμένη ζωή.



Σχόλιο Αφύπνισης: Να προσθέσουμε και μεις μερικές ταινίες γιατί προφανώς πολύ παραπάνω περιέχουν κρυφά μηνύματα όπως το Beyond the Black Rainbow του Πάνου Κοσμάτου με καθαρά μηνύματα ελέγχου του νου με τον ήχο και το φως σε ένα πειραματόζωο που συμβολίζει την ανθρωπότητα , το Green Beautiful που απαγορεύτηκε για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη λόγω μεγάλης δόσης της αλήθειας (προφανώς) , το The Divide με αρκετά μηνύματα των Illuminati και άλλες...




Επιμέλεια άρθρου Eva Cat
Πηγή: thecuriosityofcat

Πηγή: http://www.awakengr.com
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3