/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Πως η 46χρονη πρώην υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει | Fresh News

Πως η 46χρονη πρώην υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/5-46xroni.html
Στα ίχνη της γυναίκας που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκαν οι αρχές το Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 46χρονη πρώην νοσηλεύτρια η οποία κατά την εξέτασή της στην Ασφάλεια ομολόγησε ότι βοήθησε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου αυτή να καταφέρει να αποδράσει.
Συγκεκριμένα, η 46χρονη φέρεται ότι της έδωσε το κλειδί του λουκέτου της πόρτας του δωματίου της για να βγει από το νοσοκομείο και τη διευκόλυνε μεταφέροντάς την με όχημα και παρέχοντάς της κατάλυμα.
Μετά την εξέτασή της η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Η 46χρονη μετέφερε τη Βίκυ Σταμάτη στο σπίτι της κόρης της
Η πρώην νοσηλεύτρια έδωσε στην Βίκυ Σταμάτη το κλειδί για να ανοίξει το λουκέτο στα κάγκελα του μπαλκονιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο σπίτι της κόρης της στο Χαϊδάρι.
Μάλιστα φέρεται να είπε ψέματα στην κόρη της όταν αυτή την ρώτησε ποια ήταν η γυναίκα που τη συνόδευε. «Είναι μια χωρισμένη φίλη που ψάχνει σπίτι για να περάσει λίγες νύχτες» φέρεται να της είπε.
Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι η «φίλη» της μητέρας της ήταν η Βίκυ Σταμάτη, παρακολουθώντας τηλεόραση.
Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ώρες αργότερα, η σύζυγος του Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας στο Χαϊδάρι

kontranews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive