Πως η 46χρονη πρώην υπάλληλος του Δρομοκαΐτειου βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/5-46xroni.html
Στα ίχνη της γυναίκας που βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο οδηγήθηκαν οι αρχές το Σάββατο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 46χρονη πρώην νοσηλεύτρια η οποία κατά την εξέτασή της στην Ασφάλεια ομολόγησε ότι βοήθησε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου προκειμένου αυτή να καταφέρει να αποδράσει.
Συγκεκριμένα, η 46χρονη φέρεται ότι της έδωσε το κλειδί του λουκέτου της πόρτας του δωματίου της για να βγει από το νοσοκομείο και τη διευκόλυνε μεταφέροντάς την με όχημα και παρέχοντάς της κατάλυμα.
Μετά την εξέτασή της η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.
Η 46χρονη μετέφερε τη Βίκυ Σταμάτη στο σπίτι της κόρης της
Η πρώην νοσηλεύτρια έδωσε στην Βίκυ Σταμάτη το κλειδί για να ανοίξει το λουκέτο στα κάγκελα του μπαλκονιού και στη συνέχεια την μετέφερε στο σπίτι της κόρης της στο Χαϊδάρι.
Μάλιστα φέρεται να είπε ψέματα στην κόρη της όταν αυτή την ρώτησε ποια ήταν η γυναίκα που τη συνόδευε. «Είναι μια χωρισμένη φίλη που ψάχνει σπίτι για να περάσει λίγες νύχτες» φέρεται να της είπε.
Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι η «φίλη» της μητέρας της ήταν η Βίκυ Σταμάτη, παρακολουθώντας τηλεόραση.
Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ώρες αργότερα, η σύζυγος του Τσοχατζόπουλου βρέθηκε στον προαύλιο χώρο Εκκλησίας στο Χαϊδάρι

kontranews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services