/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Έφυγε από τη ζωή η 17χρονη που είχε σώμα 100χρονης | Fresh News

Έφυγε από τη ζωή η 17χρονη που είχε σώμα 100χρονης

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/4-efuge-proghria-kopela.html
Η μητέρα της, Κέρι, έγραψε στο Facebook: "Το μωράκι μου έφυγε για κάπου καλύτερα. Εξέπνευσε στα χέρια μου στις 21.39″.
Σε ηλικία 17 ετών πέθανε η έφηβος που υπέφερε από προγηρία- το σώμα της ήταν ήδη μιας 100χρονης- αρρώστια ενδοκρινολογικής αιτιολογίας που προσβάλλει το δέρμα των παιδιών και το κάνει όμοιο μ΄ αυτό των γερόντων.
Η Χάιλεϊ Όκινς (Hayley Okines) έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο πριν από τρία χρόνια όταν ασχολήθηκε μαζί της ένα ντοκιμαντέρ που είχε θέμα την αρρώστια της.
Η σπάνια ασθένεια προγηρία γερνά το σώμα 8 φορές περισσότερο από την πραγματική του ηλικία.
Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν μόλις 74 γνωστά περιστατικά προγηρίας από τα οποία τα 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ένα δεκάχρονο παιδί με προγηρία θα έχει όλα τα συμπτώματα στην υγεία του που συναντώνται σε έναν 80χρονο, όπως για παράδειγμα αρθριτικά και καρδιολογικά προβλήματα, αλλά το μυαλό του θα είναι όπως οποιουδήποτε άλλου 10χρονου παιδιού.
Οι ασθενείς με προγηρία πεθαίνουν συνήθως στην ηλικία των 13 ετών. Ωστόσο, η Χάιλεϊ κατάφερε να ζήσει ακόμα 4 χρόνια και να δημοσιεύσει και μια αυτοβιογραφία για το πώς είναι να ζει κανείς με αυτή τη σπάνια ασθένεια.
Το βράδυ της Πέμπτης η μητέρα της, Κέρι, έγραψε στο Facebook: "Το μωράκι μου έφυγε για κάπου καλύτερα. Εξέπνευσε στα χέρια μου στις 21.39″.
progiria1
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive