-->

Ζεστός καιρός με τοπικές βροχές και την Πρωτομαγιά

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/30-zestos-kairos-me-topikes-vrohes-kai-tin-protomagia.html 

Με ζέστη αλλά και πρόσκαιρους όμβρους θα κάνει ποδαρικό ο Μάιος. Για αύριο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρη όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Την Πρωτομαγιά η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Σήμερα, Πέμπτη, προβλέπονται μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πέμπτη αναλυτικά:
Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους προβλέπονται στη δυτική Μακεδονία και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 βαθμιαία μεταβλητοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στις βορειότερες περιοχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Αρχικά γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε Θεσσαλίαανατολική ΣτερεάΕύβοια καιανατολική Πελοπόννησο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το απόγευμα τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
http://www.pontos-news.gr/

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3