Στο νοσοκομείο η Παπαρήγα -Καλή η κατάσταση της υγείας της

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/30-papariga-nosok-kardia.html
Στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» εισήχθη χθες η πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Παπαρήγα αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας της όμως να κρίνεται καλή και να μην εμπνέει ανησυχία.
Συγκεκριμένα, από το μεσημέρι της Τετάρτης η κυρία Παπαρήγα φιλοξενείται στο δωμάτιο 5 του 2ου ορόφου του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» στην Καρδιολογική Κλινική. Αν και η ίδια δεν ήθελε να μεταφερθεί σε μονόκλινο δωμάτιο, αλλά σε κοινό θάλαμο με άλλους ασθενείς, τελικά δεν πέρασε το δικό της.
Την κυρία Παπαρήγα επισκέφθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά και οι δικοί της άνθρωποι. Το βράδυ της Τετάρτης την επισκέφθηκε και ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο η κα Παπαρήγα, αφού η διερεύνηση της καρδιακής αρρυθμίας και των λόγων που την προκαλούν χρειάζεται κάποιο διάστημα. Η ίδια, πάντως, δεν έδειξε να αγχώνεται με αυτό το ενδεχόμενο, αλλά, αντιθέτως, ήταν ήρεμη και δήλωνε ότι προφανώς θα κάνει ό,τι της υποδείξει η γιατρός της, κυρία Μουντάκη.

Πηγή:  iefimerida.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services