Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/3-bikistamatibrethike.html
Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα η Βίκυ Σταμάτη στην περιοχή Παναγίτσα στο Χαϊδάρι.
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εντοπίστηκε να κάθεται στα σκαλιά της εκκλησίας της Παναγίτσας.
Η αστυνομία είχε από το πρωί πληροφορίες ότι η γυναίκα κρυβόταν εκεί κοντά. Στον εντοπισμό της οδήγησε ένα πρόσωπο που πιθανολογείται ότι ήταν ο συνεργός της.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι και αυτό το πρόσωπο έχει συλληφθεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη πιθανώς όλες αυτές τις ώρες είχε κρυφτεί κάπου κοντά στο Δρομοκαΐτειο.
Άλλωστε, οι αρχές πραγματοποιούσαν από χθες έρευνες σε περιοχές κοντά στο Δρομοκαΐτειο, από το οποίο δραπέτευσε χθες τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με το «Βήμα», πληροφορίες λένε ότι μέσω του δικηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση η σύζυγος του Άκη Τσοχατζοπούλου έχει εκδηλώσει την επιθυμία να παραδοθεί στην εισαγγελία εφετών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βίκυ Σταμάτη έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτου με τον δικηγόρο της και εκδηλώνει την επιθυμία να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαΐτειο, ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, για την παράδοσή της στην περιοχή Χαϊδαρίου.

http://www.kontranews.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive