-->

Τρελάθηκε η Μενεγάκη: «Μακριά από την κόρη μου» – Aκούστηκε σε όλα τα Μελίσσια!

 http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/28menegaki.html
«Μείνετε όλοι μακριά από το μωρό». Η εντολή της Ελένης είναι σαφέστατη και τα ουρλιαχτά της ακούγονται σε... όλα τα Μελίσσια όταν κάποιος παραβεί την εντολή της.
Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης από τη στιγμή που επέστρεψε από το μαιευτήριο μέχρι και τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές κρατά ερμητικά κλειστή την πόρτα της βίλας της για χάρη της νεογέννητης κορούλας της. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μωρό βρίσκεται σε... καραντίνα και οι μόνοι που μπαίνουν στο παιδικό δωμάτιο χωρίς... face control είναι οι γονείς του.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της, πόσο μάλλον με... τον βενιαμίν της οικογένειάς της που δεν έχει συμπληρώσει ένα μήνα ζωής. Η μικρούλα χωρίς καμία αμφιβολία της έχει πάρει τα μυαλά και κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να την προφυλάξει. Η παρουσιάστρια δεν έχει βγει καθόλου από τη βίλα στα Μελίσσια, αφού το μωρό ακόμη δεν έχει «σαραντίσει», ενώ και η είσοδος στο δωμάτιο της μπέμπας δεν είναι τόσο... απλή υπόθεση.

Φοβάται και τη σκιά της

«Η Ελένη τρέμει τις ιώσεις και αν για παράδειγμα κάποιο από τα άλλα παιδιά της είναι λίγο αδιάθετο, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στο δωμάτιο της μικρής» αποκαλύπτει στο «YES!» πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον και συνεχίζει: «Μόνο η Ελένη και ο Μάκης μπαίνουν ελεύθερα. Κανείς άλλος. Και τα παιδιά τώρα που ξεκίνησαν ξανά τα σχολεία μετά το Πάσχα, πρέπει να είναι απολύτως καλά για να δουν την αδελφούλα τους. Οι ιώσεις εξακολουθούν να είναι σε έξαρση και αυτή την περίοδο και η Ελένη τρέμει και τη σκιά της».

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η παρουσιάστρια τουλάχιστον για τους δύο πρώτους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της έχει απαγορεύσει σε όλους την είσοδο στη βίλα της στα Μελίσσια! Φυσικά, όταν λέμε όλους, εννοούμε ακόμη και τους πιο στενούς συνεργάτες της, τους ανθρώπους δηλαδή που μοιράζεται μαζί τους καθημερινά πολλές ώρες εδώ και χρόνια. Και βέβαια κανείς δεν έχει τολμήσει να εκφράσει αντίρρηση στην εντολή της.

Με το τηλέφωνο στο χέρι

«Οι συνεννοήσεις γίνονται από το τηλέφωνο. Η απαγόρευση ισχύει για όλους. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελένη είναι μία παραδοσιακή μητέρα και πριν σαραντίσει, δεν πρόκειται να βγει από το σπίτι. Για το μωρό φυσικά ούτε λόγος να γίνεται. Γι' αυτό και μιλάει κάθε μέρα με τους στενούς της συνεργάτες, ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην εκπομπή και ενημερώνει τους φίλους της για τα νέα της μπέμπας της», αναφέρει η ίδια πηγή.

Η Μενεγάκη έχει ξετρελαθεί με το μωρό και δεν το κρύβει. Είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της (πόσο μάλλον με τη μικρούλα) κι επίσης δεν το κρύβει. Οπότε η... καραντίνα της μπέμπας αναμένεται να συνεχιστεί.

Τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει για τα καλά ο καιρός.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3