Παρασκευόπουλος: Όποιος δεν δέχεται «βραχιολάκι», δεν αποφυλακίζεται !!!

παρασκευοπουλοςς«Εάν κάποιος δεν δεχθεί το ‘βραχιολάκι’, τότε το μέτρο της αλλαγής του τρόπου έκτισης της ποινής του σε κατ’ οίκον κράτηση δεν θα προχωρήσει». Αυτό δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κρατούμενου της «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού να φορέσει το «βραχιολάκι».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Ν. Παρασκευόπουλος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε πληροφορηθεί τη σχετική τοποθέτηση του Σ. Ξηρού. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων των χρηστών που θα χρησιμοποιήσουν το «βραχιολάκι» για κατ’ οίκον περιορισμό.
«Έχει γίνει ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση με την εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την υπηρεσία της παροχής του ‘βραχιολιού’ και από 11 Μαΐου θα αρχίσουν οι υποβολές αιτήσεων των χρηστών που θα το χρησιμοποιήσουν», ανέφερε.
Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τη θέση του Γ. Πανούση ότι είναι λάθος να κάνεις ένα νόμο για να βγάζεις κάποιους έξω και ότι αυτό πρέπει να το κρίνει η δικαιοσύνη, είπε: «Έχουμε μια καλή επικοινωνία με τον κ. Πανούση αλλά νομίζω ότι σε αυτό το σημείο δεν έχει δίκιο. Ανέκαθεν η ρύθμιση του τρόπου έκτισης της ποινής και οι όροι της απόλυσης από τη φυλακή ήταν πεδίο του νομοθέτη».
Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, ο Ν. Παρασκευόπουλος επισήμανε ότι πρόκειται για «επιλογή ανάγκης»: «Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά δίκες-μαμούθ με πλήθος δημοσιογράφων και δικηγόρων και 70 κατηγορούμενους»
«Αν φανεί ότι η δική δεν μπορεί να διεξαχθεί, θα το κρίνει η έδρα και θα αναβάλει για να προετοιμαστεί ένας άλλος χώρος», πρόσθεσε.
tvxs.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services