-->

Παρασκευόπουλος: Όποιος δεν δέχεται «βραχιολάκι», δεν αποφυλακίζεται !!!

παρασκευοπουλοςς«Εάν κάποιος δεν δεχθεί το ‘βραχιολάκι’, τότε το μέτρο της αλλαγής του τρόπου έκτισης της ποινής του σε κατ’ οίκον κράτηση δεν θα προχωρήσει». Αυτό δήλωσε την Κυριακή ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την άρνηση του κρατούμενου της «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού να φορέσει το «βραχιολάκι».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο Ν. Παρασκευόπουλος είπε ότι ο ίδιος δεν είχε πληροφορηθεί τη σχετική τοποθέτηση του Σ. Ξηρού. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι από τις 11 Μαΐου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων των χρηστών που θα χρησιμοποιήσουν το «βραχιολάκι» για κατ’ οίκον περιορισμό.
«Έχει γίνει ο διαγωνισμός, υπεγράφη η σύμβαση με την εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει την υπηρεσία της παροχής του ‘βραχιολιού’ και από 11 Μαΐου θα αρχίσουν οι υποβολές αιτήσεων των χρηστών που θα το χρησιμοποιήσουν», ανέφερε.
Κληθείς, εξάλλου, να σχολιάσει τη θέση του Γ. Πανούση ότι είναι λάθος να κάνεις ένα νόμο για να βγάζεις κάποιους έξω και ότι αυτό πρέπει να το κρίνει η δικαιοσύνη, είπε: «Έχουμε μια καλή επικοινωνία με τον κ. Πανούση αλλά νομίζω ότι σε αυτό το σημείο δεν έχει δίκιο. Ανέκαθεν η ρύθμιση του τρόπου έκτισης της ποινής και οι όροι της απόλυσης από τη φυλακή ήταν πεδίο του νομοθέτη».
Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, ο Ν. Παρασκευόπουλος επισήμανε ότι πρόκειται για «επιλογή ανάγκης»: «Δεν είχαμε αντιμετωπίσει ξανά δίκες-μαμούθ με πλήθος δημοσιογράφων και δικηγόρων και 70 κατηγορούμενους»
«Αν φανεί ότι η δική δεν μπορεί να διεξαχθεί, θα το κρίνει η έδρα και θα αναβάλει για να προετοιμαστεί ένας άλλος χώρος», πρόσθεσε.
tvxs.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3