-->

Στην Ελλάδα οι κυρτές Smart TV sUHD της Samsung σε super υψηλές τιμές

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/2-smart-tv-suhd-samsung-super.html
Διαθέσιμες στην ελληνική αγορά είναι οι νέες σειρές τηλεοράσεων SUHD της Samsung. Πρόκειται για τηλεοράσεις από 48 έως και 88 ίντσες, με εξαιρετικά υψηλή ευκρίνεια -4 φορές μεγαλύτερη από τις τηλεοράσεις FullHD-, οι οποίες μεταξύ άλλων διακρίνονται επειδή είναι κυρτές. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους είναι το κόστος τους.

Συγκεκριμένα, η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε την 1η Απριλίου τη διάθεση των JS9500 (από 65’’ έως και 88’’), JS9000 (από 48’’ έως και 65’’) και JS8500 (από 48’’ έως και 65’’) σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung.


Κατά την παρουσίασή τους, ο Γιώργος Τσαούσης, επικεφαλής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas ανέφερε ότι: «Με τις SUHD τηλεοράσεις η Samsung εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Οι νέες σειρές SUHD ενσωματώνουν πρωτοποριακές τεχνολογίες, που προσφέρουν μία εντελώς καινούργια και προηγμένη εμπειρία θέασης, ξεπερνώντας τα όρια των προγενέστερων τηλεοράσεων». 


Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέες τηλεοράσεις SUHD της Samsung διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα εικόνας, την εντυπωσιακή εμπειρία θέασης, την έξυπνη και εύκολη πλοήγηση, καθώς και για τον κομψό, κυρτό σχεδιασμό τους. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία οθόνης, ο θεατής απολαμβάνει ζωντανά χρώματα, ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, εξαιρετική ευκρίνεια UHD και 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD. Ο κυρτός σχεδιασμός των SUHD τηλεοράσεων ενισχύει την εμπειρία θέασης και οδηγεί τον θεατή στο βάθος της δράσης. Η κυρτότητα της οθόνης βελτιώνει τη γωνία θέασης και προσφέρει εικόνες με εξαιρετική λεπτομέρεια, σημειώνει τέλος η εταιρεία.

Σε ότι αφορά στο κόστος, από 2.500 ευρώ ξεκινούν οι τιμές στις 48 ίντσες, ξεπερνούν τα 5.500 ευρώ στις 65 ίντσες στην σειρά JS900, ενώ στην σειρά JS9500 η κυρτή SUD τηλεόραση 88 ιντσών η τιμή αγγίζει τα 24.500 ευρώ.

  • Ξέρετε τι γίνεται με το περιεχόμενο που δεν είναι σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση; UHD Upscaling: Η Samsung απαντά πως, χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας και αναβάθμισης εικόνας UHD της Samsung, η ποιότητα της εικόνας αναβαθμίζεται εντυπωσιακά σχεδόν σε επίπεδο UHD (4K).
  • Γνωρίζετε επίσης πως από το 2015, η Samsung Smart TV διαθέτει λειτουργικό σύστημα TIZEN (JS9500), προσφέροντας μια πιο εύκολη και απλή διαδραστική εμπειρία. Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, απλά μετακινείτε τον κέρσορα προς τα κάτω στην οθόνη και το αγαπημένο σας Smart μενού θα εμφανιστεί αυτόματα. Επιπλέον, οι πρόσφατες επιλογές σας και εφαρμογές αποθηκεύονται, ώστε να απολαμβάνετε ταχύτερη πρόσβαση σε αυτές.
In.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3