Αδειάζει τον Βαρουφάκη ο Λευκός Οίκος: Ποια συνάντηση με Ομπάμα;

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/16-adiasma-varoyfakia-apo-Ompama.html
Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τον Γιάνη Βαρουφάκη και το υπουργείο Οικονομικών το οποίο ανακοινώνοντας το πρόγραμμα του υπουργού στην Ουάσιγκτον ανέφερε ότι θα έχει συνάντηση με τον Μπ. Ομπάμα. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg το οποίο επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους, αναφέρει ότι δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει καμία συνομιλία μεταξύ Μπαράκ Ομπάμα και Γιάνη Βαρουφάκη.
«Αργότερα αυτή την εβδομάδα, το σκηνικό του δράματος με το ελληνικό χρέος θα μεταφερθεί στην Ουάσινγκτον, όπου θα βρεθεί ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης θα παραστεί σε δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο Λευκό Οίκο, όπου, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, δεν έχει προγραμματιστεί συνομιλία με τον Μπαράκ Ομπάμα. αναφέρει χαρακτηριστικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα του ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και μετέδωσε και το ΑΠΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την Πέμπτη 16/04/2015: Στις 16.15 μ.μ (τοπική ώρα) θα παραστεί στη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, όπου θα έχει και κατ” ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο κ. Barack Obama». Σε συνέχεια του ψυχρού κλίματος που αναμένεται να συναντήσει ο Γ. Βαρουφάκης είναι και το ειρωνικό σχόλιο του δημοσιογράφου  της Wall Street Journal Ιαν Τάλεϊ. Οπως αναφέρει ο Τάλεϊ στο Twitter, «ο Βαρουφάκης μπορεί να πει ένα «γεια» στον Ομπάμα στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την ελληνική ανεξαρτησία αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για συζητήσεις περί την οικονομία». «Αντίθετα ο Βαρουφάκης θα συζητήσει τα της οικονομίας με τον υπουργό Οικονομικών Λιού την Παρασκευή» προσθέτει.

 http://www.imerisia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services