-->

Αδειάζει τον Βαρουφάκη ο Λευκός Οίκος: Ποια συνάντηση με Ομπάμα;

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/16-adiasma-varoyfakia-apo-Ompama.html
Διαψεύδει ο Λευκός Οίκος τον Γιάνη Βαρουφάκη και το υπουργείο Οικονομικών το οποίο ανακοινώνοντας το πρόγραμμα του υπουργού στην Ουάσιγκτον ανέφερε ότι θα έχει συνάντηση με τον Μπ. Ομπάμα. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg το οποίο επικαλείται Αμερικανούς αξιωματούχους, αναφέρει ότι δεν έχει προγραμματιστεί να γίνει καμία συνομιλία μεταξύ Μπαράκ Ομπάμα και Γιάνη Βαρουφάκη.
«Αργότερα αυτή την εβδομάδα, το σκηνικό του δράματος με το ελληνικό χρέος θα μεταφερθεί στην Ουάσινγκτον, όπου θα βρεθεί ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης θα παραστεί σε δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο Λευκό Οίκο, όπου, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο, δεν έχει προγραμματιστεί συνομιλία με τον Μπαράκ Ομπάμα. αναφέρει χαρακτηριστικά το ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το απόγευμα του ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και μετέδωσε και το ΑΠΕ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Την Πέμπτη 16/04/2015: Στις 16.15 μ.μ (τοπική ώρα) θα παραστεί στη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για τον εορτασμό της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, όπου θα έχει και κατ” ιδίαν συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο κ. Barack Obama». Σε συνέχεια του ψυχρού κλίματος που αναμένεται να συναντήσει ο Γ. Βαρουφάκης είναι και το ειρωνικό σχόλιο του δημοσιογράφου  της Wall Street Journal Ιαν Τάλεϊ. Οπως αναφέρει ο Τάλεϊ στο Twitter, «ο Βαρουφάκης μπορεί να πει ένα «γεια» στον Ομπάμα στη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την ελληνική ανεξαρτησία αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για συζητήσεις περί την οικονομία». «Αντίθετα ο Βαρουφάκης θα συζητήσει τα της οικονομίας με τον υπουργό Οικονομικών Λιού την Παρασκευή» προσθέτει.

 http://www.imerisia.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3