/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής έφτασαν στην Αθήνα σε κομβόι 82 λεωφορείων | Fresh News

Οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής έφτασαν στην Αθήνα σε κομβόι 82 λεωφορείων

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/16-82metallorixoi.htmlΠραγματοποιούν συγκέντρωση στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και πορεία προς τη Βουλή όπου θα κατασκηνώσουνΜε συνολικά 82 λεωφορεία, πάνω από 4000 μεταλλωρύχοι, από τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, έφτασαν στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή, ζητώντας τη συνέχιση της λειτουργίας των μεταλλείων, όπου θα κατασκηνώσουν.

Τα λεωφορεία με τους μεταλλωρύχους έφτασαν στη Λαμία λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όπου είχαν ολιγόλεπτη στάση και συνέχισαν  προς Αθήνα με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

  ι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής είχαν αποχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες από τα μπλόκα τους και αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους ως τις 16 Απριλίου, που θα μεταβούν στην Αθήνα.

Παράλληλα η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Χαλκιδική (Αττικής) οργανώνει συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία, την ίδια ημέρα, στις 18.00.

Σημειώνεται ότι λόγω των δύο συγκεντρώσεων ήδη βρίσκονται σε επιφυλακή οι δυνάμεις της Αστυνομίας που σχεδιάζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην συναντηθούν οι δύο κινητοποιήσεις και να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που έγιναν πριν από μερικές ημέρες στη Χαλκιδική.


http://www.tovima.gr/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive