Χίλαρι: Είμαι εδώ και είμαι υποψήφια για την προεδρία

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/13xilari.html
Την υποψηφιότητά της για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε και επίσημα η Χίλαρι Κλίντον με βίντεο που δημοσιοποίησε χθες και με το σύνθημα ότι θέλει να είναι η νέα αγωνίστρια που έχουν ανάγκη οι Αμερικανοί.
Το βίντεο της Χίλαρι Κλίντον αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα hillaryclinton.com και είναι η δεύτερη φορά που θέτει υποψηφιότητά για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Αυτή τη φορά το κάνει εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016.
«Είμαι υποψήφια για την προεδρία», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον, πρώην Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώνοντας μία εδώ και μήνες αναμενόμενη υποψηφιότητα.
Προς το παρόν, είναι η μόνη υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις. «Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας», δήλωσε η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον.
Οι προκριματικές εκλογές θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016 στην Αϊόβα και το Νιού Χαμσάιρ. Οι προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν το Νοέμβριο του 2016. Η Κλίντον έχει εξασφαλίσει τη συμμαχία και τη φιλία του πρώην πολιτικού της αντιπάλου στις προκριματικές του 2008, του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε χθες ότι «θα είναι μία εξαιρετική πρόεδρος».

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για το χρίσμα δεν έχει κρύψει ο γόνος αμερικανικής πολιτικής δυναστείας, Τζεμπ Μπους, πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, που δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, λίγη ώρα πριν από την ανακοίνωση της Χίλαρι Κλίντον ανήρτησε στο Twitter βίντεο στο οποίο υπόσχεται ότι θα προχωρήσει σε προτάσεις «τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες».

http://ikypros.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive

Free Search Engine Submission
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits! Search Engine Submission and Marketing Services Blog Directory & Business Pages - OnToplist.com Sonic Run: Internet Search Engine Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free! GreekBloggers.com Blog This Here LocalSubmit.com : search engine submissions and website promotion with free advice Entertainment
RSS Search Blogs lists and reviews Blogorama - The Blog Directory All4blogs.gr Follow my blog with Bloglovin Google+ Bokabilligaflyg.com Free List of Directories - Browse through Directory Critic's large collection of quality free web directories that you can get your site listed in. Search Engine Submission - AddMe Greek Directory collagen type 2 Add URL - To New Alternative Search Engine SEO Services