-->

Είναι αυτό το βίντεο - σοκ με τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας;

Θρίλερ σε ολόκληρη την Ευρώπη για την αυθεντικότητα του - Η Bild και το Paris Match ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους βίντεο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν είναι διαφορετικό - Ακούγονται ουρλιαχτά επιβατών που φωνάζουν «Θεέ μου», αλλά και ο ήχος από το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης για να ανοίξει το πιλοτήριο - Μπαινόβγαινε στις ψυχιατρικές κλινικές τους τελευταίους δύο μήνες ο Λούμπιτς

http://freshsnews.blogspot.com/2015/04/1-lepta-tis-aeroporikis-tragodias.html
Ένα σημαντικό εύρημα που αναμένεται να ρίξει φως στο τι συνέβη πριν το μοιραίο Airbus Α320 της Germanwings συντριβεί στις γαλλικές Άλπεις φαίνεται πως κατέχουν οι αρχές. Τα συνεργεία διάσωσης φέρονται να εντόπισαν στα συντρίμμια κινητό τηλέφωνο επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση στο οποίο υπάρχει βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την τραγωδία και καταγράφει τόσο την προσπάθεια του κυβερνήτη να μπει στο πιλοτήριο όσο και τον πανικό των επιβατών. Το κινητό μπορεί να καταστράφηκε κατά την πτώση του αεροσκάφους, ωστόσο η κάρτα μνήμης, στην οποία καταγράφηκαν αυτά τα τελευταία τραγικά δευτερόπλεπτα, βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.



Το συγκεκριμένο βίντεο ισχυρίζονται πως έχουν στην κατοχή τους το γαλλικό περιοδικό Paris Match και η γερμανική εφημερίδα Bild.



Οι σκηνές που έχουν καταγραφεί, σύμφωνα με τα δύο διεθνή Μέσα, αποτυπώνουν τη χαοτική κατάσταση που επικράτησε από όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν πως οδηγούνται ολοταχώς στο θάνατο. Οι άνθρωποι δεν φαίνονται, ωστόσο ακούγονται οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά τους.

«Θέε μου» σε διαφορετικές γλώσσες φέρονται να φώναζαν οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους, ενώ ύστερα ακούγεται περισσότερες από τρεις φορές ένας χτύπος από μεταλλικό αντικείμενο, που πιστεύεται πως είναι το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του πιλοτηρίου.

Προς το τέλος, μετά από ένα ισχυρότατο τράνταγμα ακουλουθούν περισσότερα ουρλιαχτά. Στη συνέχεια, τίποτα...

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο διάρκειας 17 δευτερολέπτων - από μια άγνωστη πηγή και όχι από τα δύο μέσα ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι το έχουν ακούσει - για το οποίο ο άνθρωπος που το έχει ανεβάσει υποστηρίζει, χωρίς κανείς να μπορεί να επιβεβαιώσει την αλήθεια των ισχυρισμών του, ότι είναι τα τελευταία δευτερόλεπτα της τραγωδίας.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Μπαινόβγαινε στις ψυχιατρικές κλινικές τους τελευταίους δύο μήνες ο Λούμπιτς
Tρεις φορές είχε νοσηλευτεί τους τελευταίους δύο μήνες σε ψυχιατρική κλινική του Ντίσελντορφ ο «πιλότος - δολοφόνος», Αντρέας Λούμπιτς, όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη αστυνομικές πηγές του Ντίσελντορφ. Από τον Φεβρουάριο ως και τα μέσα Μαρτίου του 2015, ο 27χρονος συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus είχε νοσηλευτεί στην «Uniklinik» του Ντίσελντορφ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Για την «Bild», όπως προκύπτει με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές αρχές του Ντίσελντορφ, κάνοντας φύλλο και φτερό το πατρικό του στο Μονταμπάουρ και το σπίτι του στο Ντίσελντορφ είναι πως, το κίνητρο του Λούμπιτς ήταν ο φόβος που τον είχε κυριεύσει καθώς αισθανόταν ότι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, θα του στερούσαν την μεγάλη αγάπη: να μπορεί να πιλοτάρει Airbus. Εν τω μεταξύ, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον πιλότο-δολοφόνο της μοιραίας αεροπορικής πτήσης της Germanwings. Σύμφωνα με την Lufthansa, λοιπόν, ο Αντρέας Λούμπιτς το 2009 είχε ενημερώσει τη σχολή του όταν εκπαιδευόταν για να γίνει πιλότος ότι είχε «σοβαρό επεισόδιο κατάθλιψης». Εκπρόσωπος της Lufthansa δήλωσε ότι το σχετικό σημείωμα βρέθηκε στα ηλεκτρονικά μηνύματα του 28χρονου στον υπολογιστή του, το οποίο έστειλε στη σχολή της Lufthansa, όταν επέστρεψε από την διακοπή έξι μηνών την εκπαίδευσή του. Η γερμανική αεροπορική εταιρία ανέφερε πως τα στοιχεία αυτά έχουν σταλεί στον εισαγγελέα, αλλά δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3