/* ---- Δαιφημησεις αυτοματε απο την google --------- */ Τρίωρη στάση εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη | Fresh News

Τρίωρη στάση εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ την Πέμπτη

http://freshsnews.blogspot.com/2015/03/triori-stasi-ergasia.html

Οι συρμοί θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το απόγευμα, καθώς οι ηλεκτροδηγοί υποστηρίζουν πως οι συρμοί τρίτης γενιάς του Μετρό, που πρόσφατα τέθηκαν σε λειτουργία, παρουσιάζουν δυσλειτουργίες που θέτουν σε κίνδυνο προσωπικό και επιβάτες.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου την Πέμπτη, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας του σωματείου ηλεκτροδηγών.

Το σωματείο υποστηρίζει πως οι συρμοί τρίτης γενιάς του Μετρό, που πρόσφατα τέθηκαν σε λειτουργία, παρουσιάζουν δυσλειτουργίες – όπως για παράδειγμα οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης επιβίβασης στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του ηλεκτρικού – οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο το προσωπικό και τους επιβάτες.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων διατείνονται επίσης ότι η διοίκηση της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες θεωρεί τα ζητήματα αυτά ήσσονος σημασίας.

Για το λόγο αυτό, το σωματείο ηλεκτροδηγών αποφάσισε να πραγματοποιήσει στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 το απόγευμα.

Πηγή: http://www.skai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly

Συνολικές προβολές σελίδας

 

Fresh News Achive