-->

Σερβία: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε νεογνό με προβλήματα υγείας - επτά οι νεκροί

Σερβία: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε νεογνό με προβλήματα υγείας - επτά οι νεκροί 
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν σερβικό στρατιωτικό ελικόπτερο, που πραγματοποιούσε αεροδιακομιδή βρέφους, συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου. Νεκροί είναι δύο γιατροί, τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, αλλά και το μόλις πέντε ημερών νεογνό, που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφερόταν σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας.
 «Ο πύργος ελέγχου έχασε την επαφή με το ελικόπτερο στις 22:30. Το ελικόπτερο χάθηκε από τα ραντάρ στις 22:34 (23:34 ώρα Ελλάδας)» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να κηρυχθεί η αυριανή ημέρα, η Κυριακή, ημέρα εθνικού πένθους. Το ρωσικής κατασκευής μεταγωγικό ελικόπτερο Mi-7 κατέπεσε «στην ευρύτερη περιοχή» του αεροδρομίου του Βελιγραδίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ο ραδιοσταθμός B92 μετέδωσε πως το ελικόπτερο είχε παραλάβει το μωρό από τη νότια σερβική περιφέρεια της Ράσκα, επειδή το ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο αποκλείσθηκε εξαιτίας κατολίσθησης.


http://www.tanea.gr

Συνολικές προβολές σελίδας

 
Website Worth Calculatorsiteprice.org domain valuewebsite worth domain value

3